Dianyari: Apa Delta 8 Produk THC Legal ing Negara Kula?

Update 6 / 30 / 2021

We just got Update Information that the state of Nevada has banned sales and distribution of Delta 8 THC products. You can expect more states that have legalized recreational marijuana to do the same to protect their illegal RAKET PAJAK. Iki durung diumumake babagan warta. iki layang sing dikirim saka salah sawijining mitra bisnisku.

Update 6 / 8 / 2021

Texas Legislature refused to make Delta 8 THC illegal

https://news.google.com/articles/CCAiCzlaVjc0ZWNTaVF3mAEB?hl=en-US&gl=US&ceid=US%3Aen

Dianyari: Bisa 25, 2021

Delta-8 THC saiki sah ing PALING AMERIKA, sawetara negara wis nglarang larangan utawa larangan. Mangkene informasi paling anyar sing dianyari karo Kaisar Merah CBD. Tanggung jawab sampeyan kanggo ngetutake kabeh undang-undang negara nanging nganti Delta Federally Legal 8 -THC yaiku% hukum 100% amarga ukum saka Trump Farm Bill ing taun 2018 sing ngesahake CBD lan KABEH komponen saka pabrik kasebut. Nyuwun tulung nyebar babagan Delta-8 THC, utamane ing negara sing isih ilegal. Dheweke mung menehi wong kulit ireng minggu kepungkur ing PRISON tanpa Parole ing Mississippi kanggo duwe 1 ganja ganja. Deleng:  https://nypost.com/2021/05/13/court-upholds-life-sentence-for-man-convicted-of-marijuana-possession/

Minoritas isih dicekel lan diwenehi cathetan pidana sing tetep disimpen ing sawetara negara nalika wong liya adol miliaran kanthi bebas. Saiki kita bisa mbantu nyetop ketidakadilan iki.

Iki dhaptar negara sing saiki duwe nol larangan utawa Watesan

Delta 8 THC Legality By State 

State Delta 8 Kanthi Legal Legal Recreational
Alabama Ya Ora Ana
Alaska Ora Ana Ya
Arizona Ora Ana Ya
Arkansas Ora Ana Ora Ana
California Ya Ya
Colorado Ora Ana Ya
Connecticut ya Ya
Ngelingake Ora Ana Ya
District of Columbia Ya Ya
Florida Ya Ora Ana
Georgia Ya Ora Ana
Hawaii Ya Ya
Idaho Ora Ana Ora Ana
Illinois Ya Ya
Indiana Ya Ora Ana
Iowa Ora Ana Ora Ana
Kansas Ya Ora Ana
Kentucky Ora Ana Ora Ana
Louisiana Ya Ora Ana
Maine Ya Ya
Maryland Ya Ya
Massachusetts Ya Ya
Michigan Ya Ya
Minnesota Ya Ora Ana
Mississippi Ya Ora Ana
Missouri Ya Ora Ana
Montana Ora Ana Ya
Nebraska Ya Ora Ana
Nevada Ora Nganyari 6/30/21 Ya
New Hamshire Ya Ora Ana
New Jersey Ya Ya
New Mexico Ya Ora Ana
New York Smokalbles diwatesi Ya
North Carolina Ya Ora Ana
North Dakota Ya Ora Ana
Ohio Ya Ora Ana
Oklahoma Ya Ya
Oregon Ya Ya
Pennslyvania Ya Ora Ana
Rhode Island Ora Ana Ya
South Carolina Ya Ora Ana
South Dakota Ya Ora Ana
Tennesee Ya Ora Ana
Texas Ya Ora Ana
Utah Ora Ana Ora Ana
Vermont Ora Ana Ya
Virginia Ya Ora Ana
Washington Ya Mung Advisory Ya
West Virginia Ora Ana Ora Ana
Wisconsin Ya Ora Ana
Wyoming Ya Ora Ana

 

Delta-8 THC wis dadi produk turunan sing paling laris saka rami sing wis sah ing tagihan tani 2018, lan mesthine saya tambah akeh negara sing nyoba nglarang. Bagéan sing nggumunake yaiku akeh negara sing ganja sing sah wis nglarang produk Delta 8. Sebabipun Nggunakake kabeh pajak HARAM sing dikoleksi saka pamilik bisnis. Sampeyan ngerti manawa nglanggar hak konstitusional kanggo mbayar pajeg ing obat jadwal 1 amarga sampeyan ngakoni kejahatan federal. Nyatane, yen sampeyan adol luwih saka 20 yuta dolar mariyuana Delta THC 9, Pamrentah AS bisa nglakokake sampeyan miturut Undhang-undhang Raja Ping Federal. Waca Rampok Pajak Mariyuana Gedhe. Kaisar Abang wis nggawe peta sing nyorot negara Delta-8 saiki sah utawa diwatesi.

Delta-8 THC kanthi alami ana cannabinoid lan asale saka tanduran rami lan dilegalisasi ing Bill Farm 2018 dening Donald Trump., Lan kaya ngono, ora ilegal miturut ukum federal kaya CBD. Amarga umume gerobak Delta 8 lan produk liyane ing pasar luwih diproses lan ora diekstraksi. Delta-8 THC diganti saka CBD, proses kasebut lan psikoaktif lan mabuk nyebabake sawetara negara nyoba nglarang produk kasebut

Sampeyan uga penting kanggo nyathet akeh toko CBD ing sekitar Negara-negara sing ora nggunakake mariyuana ilegal, sade Produk Delta 8 THC ing toko CBD, sanajan ing njero mall. Mesthi wae, DEA bakal mlebu lan nyoba medeni para wirausaha amarga ujar kasebut ana ing Buku Oranye. Sampeyan ngerti yen dheweke ora ujar SHIT babagan mariyuana sing ora resmi sing dipindhah ing California, Washington, Colorado, lan sawetara negara liyane. Aku dhewe mikir yen DEA ngontrol paling akeh dispenser ukum. Apa sampeyan ora kepenak ODD manawa agen DEA mlebu Pasar Mariyuana yen wis dilegalisasi nalika mbuwang warga ing kurungan kanthi pemerkosaan lan pelecehan bocah setaun sadurunge? Mambu semu amis kanggo aku, sampeyan ora mikir?

Dea Bitch Gabung karo Bisnis Marijuana

Dheweke katon meh kaya DUMB kaya Google [Danny The Worlds's Dumbest Sntich] Hah? Watson?

Sampeyan ora weruh SATU Saka yuta dolar sewulan Dispenser Hukum nggunakake kabeh bathi kasebut kanggo ngeculake tahanan saka penjara amarga adol mariyuana. Kita ing Kaisar Abang Nglumpukake nyumbang 20 persen kabeh bathi kanggo kasus hukum sing kita percaya minoritas lan nampa HUKUM lan HUKUM sing ora biasa amarga dipenjara nalika warga AS liyane adol Milyaran wulan. Iki uga nglanggar hak konstitusional kanthi perlindungan sing padha miturut ukum. 

 

Saiki, Delta-8 dilarang utawa diwatesi ing Alaska, Arizona, Arkansas, Colorado, Delaware, Kentucky, Idaho, Iowa, Montana, New York, Rhode Island, Utah, Vermont, lan Washington (Mung Advisory). Watesan bisa ora ana produk vape utawa smt sing bisa diemok nanging permen alus lan permen karet ora apa-apa dadi priksa manawa sampeyan mriksa undang-undang negara bagian lan lokal, kita bakal nganyari kaca iki yen ana pangowahan.

Larangan legislatif lan klarifikasi peraturan saiki dipertimbangkan ing negara liya kalebu Oregon, Michigan, North Dakota, Oklahoma, lan Illinois.

Alabama nembé ngetrapake undang-undang kanggo ngilangi Delta 8 dadi ilegal kanggo mbantu para petani rami. Supaya sampeyan bisa ngganti negara kasebut dadi GREEN.

https://www.google.com/amp/s/www.alreporter.com/2021/04/27/amendment-potentially-harmful-to-the-hemp-industry-removed-by-senate/%3famp

 

Is_Detla_THC_legal_in_Alabama"

Yen sampeyan ora butuh ALASAN LAIN kanggo ngandhani kanca babagan Delta 8 THC, Dheweke nyulik bayi ing Alabama sing Delta 8 THC sah 100 persen. Yen dheweke ngrokok produk kita sing dites lan diwenehi label pihak katelu, dheweke malah bakal menehi cuffs ing tangan, apa maneh njupuk anake. https://www.al.com/crime/2021/06/alabama-removes-toddler-from-michigan-family-found-with-marijuana.html?outputType=amp

Bayi Nyulik kanggo Marijuna

Sampeyan bisa ngarepake luwih akeh negara supaya ora nuntut larangan lan sampeyan uga bisa nantang tantangan hukum luwih akeh, utamane saka negara-negara sing wis duwe dispensary rekreasi lan ora pengin Delta 8 nyuda penghasilan pajak sing HARAM. Partai Demokrat nggawe undang-undang nalika kita ngomong kanggo nglegalake mariyuana ing tingkat federal, mula dadi bodho yen dheweke mulai nyerang Delta 8, utamane sawise ujar manawa dheweke tresna banget karo masalah urip Ireng. Yen dheweke pancen peduli, dheweke bakal nglegalake mariyuana lan ngeculake dheweke kabeh metu saka pakunjaran amarga tindak pidana palsu sing digawe dening Administrasi Nixon.

Waca: Crita sing nggegirisi ing sebutan deklarasi Nixon 'Perang Narkoba' dina iki ing taun 1971 sing target para kulit ireng lan aktivis anti-perang | Institut Perusahaan Amerika - AEI

Kabeh Paket Kaisar Merah CBD duwe kode sing bisa diupdate supaya penegak ukum lan penuntut ora bisa nyekel utawa nuntut ing negara-negara sing durung nate nglarang larangan kasebut. Apa dealer lokal sampeyan bisa nindakake iku ?? Coba saiki gunakake smartphone kanggo mindhai kode ing gambar ing ngisor iki.

Broad_Spectrum_CBD_Oil

Apa sampeyan pengin duwe Dispensary? Ya iki kasempatan sampeyan. Kita uga duwe rega akeh lan grosir kanggo produk Delta 8 THC.

Entuk komisi 10 persen kanggo kabeh penjualan Delta 8 THC saka kanca lan kanca media sosial. Email sales@RedemperorCBD.com kanggo ndhaptar.

 

Produk CBD lan Delta 8 THC bisa didol dening para pedagang. ora dibutuhake lisensi khusus utawa pajak cukai sing edan. Yen sampeyan nggoleki Delta Akeh utawa Grosir 8 THC produk Jaringan Kaisar Abang duwe akses menyang peternakan CBD & Delta 8 THC paling gedhe ing Amerika Serikat. Sampeyan bisa nemokake dhaptar Grosir lan rega saiki ing kene.

Delta Akeh 8 Produk THC

 

Tautan Sumber: https://journal.cannabislaw.report/buscher-law-delta-8-thc-is-still-legal-despite-the-new-dea-rule/

https://hempindustrydaily.com/new-york-latest-to-ban-delta-8-thc-modifies-ban-on-smokable-hemp-flower/amp/