Меки гелови и капсули CBD се продаваат онлајн во The Red Emperor CBD, вашиот број еден онлајн извор за CBD производи тестирани од трета страна.

Се прикажуваат сите 2 резултати

Капсули од 750 MG

CBD капсули – 750mg полн спектар | Најсигурен CBD

$49.99
  • 30 капсули од 25 mg премиум CBD (канабидиол) од американска класа-А
  • Други корисни молекули, есенцијални масла, терпени и амино киселини
  • 100% органски, одгледан/преработен во САД, не-ГМО и без глутен и вегански
Целосен спектар на CBD Softgels

CBD апчиња со широк спектар – 10mg | Најдобар CBD

$29.99
  • 30 капсули од 10 mg премиум CBD (канабидиол) од американска класа-А
  • Други корисни молекули, есенцијални масла, терпени и амино киселини
  • 100% органски, одгледан/преработен во САД, не-ГМО и без глутен и вегански