Темати за CBD на продажба преку Интернет во CBD на Црвениот император, вклучително и CBD-бомби за капење, CBD лосион, CBD масло за масажа, CBD гел за ослободување од болка, CBD масло за масажа, CBD лепенки за болка и повеќе.

Се прикажуваат сите 7 резултати

Бомби за капење CBD

CBD бањски бомби со целосен спектар- 100mg | Најдобар тематски CBD

$10.99

Наполнете ја кадата со топла вода, ставете ја бомбата за капење и уживајте! За најдобри резултати, дозволете си најмалку 30 минути да натопите и да уживате во целосните ефекти на CBD и есенцијалните масла.

Бомби за капење CBD

Црвениот император CBD бањски бомби

CBD лосион за болка

CBD лосион за болка – 400mg | Најдобар CBD за вашата кожа

$32.99
 • 500 мг премиум CBD (канабидиол) од американска класа-А по порција
 • Канабиноид со широк спектар екстракт кој содржи CBG, CBDV, итн.
 • 100% органски, одгледан/преработен во САД, не-ГМО, без глутен и вегански
CBD масло за масажа

CBD масло за масажа – 250mg | Најдобро за вашата кожа

$29.99
 • 250 мг премиум CBD (канабидиол) од американска класа-А по порција
 • Екстракт од канабиноид со широк спектар кој содржи CBG, CBDV, итн.
 • 100% органски, одгледан/преработен во САД, не-ГМО, без глутен и вегански
CBD гел за болка

CBD Pain Freeze Gel Roll On – 350mg | Најдобро ослободување од болка

$39.99
 • 350 мг премиум CBD (канабидиол) од американска класа-А по порција
 • Екстракт од канабиноид со широк спектар кој содржи CBG, CBDV, итн.
 • Други корисни молекули, есенцијални масла, терпени и амино киселини
 • 100% органски, одгледан/преработен во САД, не-ГМО, без глутен и вегански
Продажба!
Крпен за болка CBD

CBD закрпи за продажба | Најдобро чудо 2022 година

$21.99
 • Избегнување на ефектот од првото поминување
 • Едноставен и удобен
 • Долго времетраење на дејството - до 8 часа
 • Контролирана, постојана администрација
 • Целна испорака
 • Без мешање со гастрични и цревни течности
Предупредување за отстранување на CBDПредупредување за отстранување на CBD

CBD Salve THC БЕСПЛАТНО – 500 mg

$29.99
 • 500 мг премиум CBD (канабидиол) од американска класа-А по порција
 • Екстракт од канабиноид 100% БЕЗ THC кој содржи CBG, CBDV, итн.
 • Други корисни молекули, есенцијални масла, терпени и амино киселини
 • 100% органски, одгледан/преработен во САД, не-ГМО, без глутен и вегански
Блок за сонце CBD

CBD сончање SPF30 – 250mg | Најдобра заштита од сонце

$29.99
 • 250 мг премиум CBD (канабидиол) од американска класа-А по порција
 • Екстракт од канабиноид со широк спектар кој содржи CBG, CBDV, итн.
 • Други корисни молекули, есенцијални масла, терпени и амино киселини
 • 100% органски, одгледан/преработен во САД, не-ГМО, без глутен и вегански
 • Блок за сонце CBD