Прикажани 1-16 на 56 резултати

1000 MG CBD тинктура

1000 MG CBD тинктура - терпен зајакнат широк спектар - опуштете се

$49.99
 • 33 мг премиум CBD (канабидиол) од американска класа-А по порција
 • Екстракт од канабиноид со широк спектар кој содржи CBG, CBDV, итн.
 • Други корисни молекули, есенцијални масла, терпени и амино киселини
 • 100% органски, одгледан/преработен во САД, не-ГМО, без глутен и вегански
 • Достапно во Фокус, Енергија, Релакс, Закрепнување и Олеснување на терпенски профили
Продажба!
CBD масло со широк спектар 3000 MG

3000 MG CBD масло за продажба

$79.99
 • 100 мг премиум CBD (канабидиол) од американска класа-А по порција
 • Екстракт од канабиноид со широк спектар кој содржи CBG, CBDV, итн.
 • Други корисни молекули, есенцијални масла, терпени и амино киселини
 • 100% органски, одгледан/преработен во САД, не-ГМО, без глутен и вегански
CBD широк спектар 500 MG

500 mg CBD масло | Најсигурен CBD

$29.99
 • 17 мг премиум CBD (канабидиол) од американска класа-А по порција
 • Екстракт од канабиноид со широк спектар кој содржи CBG, CBDV, итн.
 • Други корисни молекули, есенцијални масла, терпени и амино киселини
 • 100% органски, одгледан/преработен во САД, не-ГМО, без глутен и вегански
Продажба!
CBD за масло за болка

Се продава CBD со широк спектар – 1000mg

$39.99
 • 33 мг премиум CBD (канабидиол) од американска класа-А по порција
 • Екстракт од канабиноид со широк спектар кој содржи CBG, CBDV, итн.
 • Други корисни молекули, есенцијални масла, терпени и амино киселини
 • 100% органски, одгледан/преработен во САД, не-ГМО, без глутен и вегански
Продажба!
Случаеви1500 MG масло со целосен спектар

На продажба CBD масло 1500MG со широк спектар | Најдобар CBD во 2022 година

$49.99
 • 50 мг премиум CBD (канабидиол) од американска класа-А по порција
 • Екстракт од канабиноид со широк спектар кој содржи CBG, CBDV, итн.
 • Други корисни молекули, есенцијални масла, терпени и амино киселини
 • 100% органски, одгледан/преработен во САД, не-ГМО, без глутен и вегански
Продажба!
CBD масло со широк спектар

CBD масло за болка со широк спектар 1000 MG

$69.99
 • 33 мг премиум CBD (канабидиол) од американска класа-А по порција
 • Екстракт од канабиноид со широк спектар кој содржи CBG, CBDV, итн.
 • Други корисни молекули, есенцијални масла, терпени и амино киселини
 • 100% органски, одгледан/преработен во САД, не-ГМО, без глутен и вегански
 • Достапно во Фокус, Енергија, Релакс, Закрепнување и Олеснување на терпенски профили
Бомби за капење CBD

CBD бањски бомби со целосен спектар- 100mg | Најдобар тематски CBD

$10.99

Наполнете ја кадата со топла вода, ставете ја бомбата за капење и уживајте! За најдобри резултати, дозволете си најмалку 30 минути да натопите и да уживате во целосните ефекти на CBD и есенцијалните масла.

Бомби за капење CBD

Црвениот император CBD бањски бомби

Капсули од 750 MG

CBD капсули – 750mg полн спектар | Најсигурен CBD

$49.99
 • 30 капсули од 25 mg премиум CBD (канабидиол) од американска класа-А
 • Други корисни молекули, есенцијални масла, терпени и амино киселини
 • 100% органски, одгледан/преработен во САД, не-ГМО и без глутен и вегански