Горди сме што извезуваме дестилат хексахидроканабинол-ацетат, познат и по HHC 0 дестилат и HHC-O ацетатен дестилат, како и THC-O ацетатен дестилат (исто така познат како THC-0) Јапонија од Соединетите држави.

Трката за законско глобално вклучување на канабиноиди и културно прифаќање е водечка!

 

Јапонија неодамна ги отвори рацете за производите добиени од коноп. Сепак, беа следени строги упатства. Како резултат на тоа, Јапонците не бараа Хексахидроканабинол О-ацетат (исто така познат како HHCo и THC-O)-ацетат, исто така познат под името THCo.

Имаме незамисливо среќа што неодамна соработувавме со една од ретките групи ширум светот кои ги имаат завршено сите документи и сертифицирани со Владата на Јапонија како одобрен извозник/увозник на хексахидроканабинол ацетат. Исто така познат како HHC -O-ацетат и HHCo и THC -O-ацетат, исто така познат како THCo во Јапонија.

Кои се барањата за испорака на дестилат хексахидроканабинол-ацетат, исто така наречен дестилат HHCo и дестилат HHC-O и дестилат THC-O-ацетат во Јапонија?

Има некои прописи. Овие прописи се од поголема важност, но не само:

 • За увоз дестилат HHC-O на големо  и HHCo во Јапонија, мора да сте официјално одобрени од владата.
 • Производот не смее да содржи THC. Поради јапонските специфични формули што ги користиме, нашите материјали го исполнуваат овој праг.
 • Мора да можете да докажувате серија по серија дека вашиот HHC, HHCo или THC-O ацетат се од машки стебла, семиња и не цветови од коноп.
 • Во моментов примаме нарачки до 1 килограм (1 литар). Нема да прифаќаме нарачки помали од 1 килограм (1 литар).

Колку бизнисот со дестилат HHC-0 на големо има направено Redemperorcbd.com во Јапонија?

 • Овој пазар е сè уште релативно нов од објавувањето на овој блог. Верувам дека е фер што сме едни од пионерите на пазарот. Сепак, веќе неколку години испраќаме легални канабиноиди на меѓународно ниво и не ризикувајте со парите на нашите клиенти.
 • Јапонија сè уште учи и ние работиме напорно за да бидеме ажурирани, флексибилни и усогласени со променливите закони во Јапонија.
 • Откриваме дека можеме да правиме помали пратки, но поголеми нарачки додека работиме на нив. И покрај тоа што сме на почетокот на процесот на царинење, ние сме оцаринени преку нашата партнерска лабораторија и сега можеме да ги доставуваме нашите производи до клиентите со малку подолго време на царинење. Вашиот производ треба да пристигне во просек за 30-60 дена.
 • Не можеме да го контролираме времето на царинење, но можеме да ве увериме дека ќе постапиме професионално и законски за да ги ублажиме сите потенцијални проблеми.
 • Веќе не примаме нарачки за редовно HHC, но ќе примаме нарачки за Масовно THCo Масовно HHCo со 0% THC.
Трговија на големо HHC-0 дестилат

Трговија на големо HHC-0 дестилат

Дали сте заинтересирани да дознаете повеќе за Меѓународното искуство за увоз/извоз со легален канабис? Нашиот водич за меѓународен канабис во моментов е достапен од објавувањето на овој блог.

Ние сме чувствителни на временските разлики, но имаме персонал на располагање 24 часа на ден за да им помогнеме на нашите јапонски пријатели. Слободно контактирајте не во секое време!

Внимание на купувачите:

 • Вие сте одговорни за сите последици.
 • За да го добиете вашиот пакет, ќе треба да платите 10% царинска тарифа и, најверојатно, ќе треба да го земете на царина.
 • Продаваме и терпени - инженерски терпени и живи терпени.
 • Ние прифаќаме САМО чек, жица, налог за пари или дигитална валута (додека вие сте одговорни за инфлација/дефлација-вредност на дигиталната валута).
 • Пред да можеме да ги обработиме документите, чекаме да се расчистат средствата од нашата банкарска сметка.
 • Царината ќе достави документација во ваше име. Кога ќе пристигне, тие ќе ве контактираат преку е-пошта или телефон.
 • Еднаш неделно, испраќаме и обработуваме нарачки THCo/HHCo. Ние испраќаме нарачки во понеделник бидејќи тоа е комплициран процес.
 • За да се обработи документацијата, средата пред крајниот датум за нарачките следната недела е пресечен.
 • Нарачките со кредитни картички не се прифаќаат.
 • Во моментов, испораката трае приближно две недели.

Други опции за хексахидроканабинол ацетат. Исто така познат како HHCO-ацетат и HHC-0 и THCO-ацетат. Исто така познат како THC-a0 Јапонија:

 • КБД изолира
 • CBG Изолат
 • CBC Изолат
 • Изолат CBN
 • Трговија на големо со терпени
 • Делта 8 ТХЦ
 • Delta 9 Compliant Gummies
 • Делта 10 ТХЦ

  Трговија на големо HHC-O дестилат – хексахидроканабинол – ацетат

  HHC-O (хексахидроканабинол-ацетат) е еден од најновите канабиноиди што влегуваат во индустријата за канабис. Тоа е канабиноид кој е изведен од CBD изолат. CBN, CBC и CBG се други канабиноиди добиени од коноп кои се здобиваат со популарност.

  Ефектите на HHC-O можат да бидат речиси идентични со делта 9 THC. Ова е причината зошто HHC-O е помоќен канабиноид од делта 8 THC. HHC сега е лесно достапен во големи количини со цел да се задоволи побарувачката на пазарот.

  Информации за нашите големопродажни производи од дестилат HHC-O

  • Чист хексахидроканабинол-ацетат
  • Содржи 98%+ Вкупно активни канабиноиди (TAC).
  • 100% добиени од коноп
  • Содржи помалку од 0.3% Делта-9-THC

  Сите наши HHC-O производи доаѓаат од HHC добиени од коноп. Тие се легални и според федералниот и според државниот закон. Вие сте одговорни да одредите дали овој производ е легален во вашата област или територија пред да го купите HHC онлајн.

  Што е хексахидроканабинол-ацетат?

  Индустријата за канабис се пресели надвор од производите на CBD и THC за да понуди други канабиноиди. Постојат многу производи кои содржат делта 8 THC, CBC и CBN како и THC-O. Денес, HHC-O (хексахидроканабинол-ацетат) се појавува.

  HHC-O, моќен канабиноид кој се наоѓа во растенијата канабис, е познат како „моќен канабиноид“. Тоа е многу слично на THC. Она што го прави различен хексахидроканабинол-ацетат е хидрогенизацијата и ацетилацијата. Тоа е едноставно хидрогенизирана делта 8 THC. Производот потоа се ацетилира за да се добие HHC-O. Хемиската реакција помеѓу водородот и THC ја менува молекуларната тежина и геометриската структура на производот. Ова резултира со стабилно соединение кое е поотпорно на топлина и има подолг рок на траење.

  HHC0-O ефекти

  THC и HHC-O имаат молекуларна структура која е речиси идентична, што може да збуни необучен набљудувач. Постојат неколку клучни разлики што го прават HHC O постабилен. Овие разлики, исто така, можат да ги променат психоактивните ефекти на HHC. HHC-O е попсихоактивен од панданот на HHC и може да биде попсихоактивен од делта-9 THC.

  Високото е слично на другите психоактивни канабиноиди, што ги предизвикува истите чувства на еуфорија како кога ги земате. Начинот на консумирање ќе го одреди времетраењето на ефектите. HHC-O можеби е малку помалку моќен од делта 9, но сепак е многу посилен од делта 8. HHC-O може да се користи за да се добие посилен правен врв од делта 9.

  Сè уште не можеме да дадеме дефинитивни изјави за медицинските придобивки од HHC. Ќе треба да почекаме додека не се направат понатамошни истражувања за лековитите својства и канабиноидите на HHC. Поголемиот дел од изјавите за здравствените придобивки од HHC-O се засноваат само на лично искуство.

  Како се произведува HHC-O?

  Постои огромен пазар за други канабиноиди од коноп. За да произведете значителни количини на HHC, ви требаат многу растенија од коноп. Потребно е да се хидрогенизира или изомеризира конопот за да се добијат значителни количини на канабиноиди.

  Изомеризацијата и екстракцијата на CBD добиена од коноп е неопходна за производство на значителни количини на делта 8 THC или делта 10 THC за комерцијални цели. Истиот процес може да се користи за производство на значителни количини на HHC користејќи CBD. Процесот е малку поинаков бидејќи користи процес на хидрогенизација наместо изомеризација. HHC не може да се екстрахира природно во доволни количини за да се направат значителни количини, па затоа мора да се конвертира од CBD. Потоа, HHC може да се ацетилира за да се добие HHC-O.

  Како е легален хексахидроканабинол-ацетат?

  Предлог-законот за фарми од 2018 година го легализира конопот и сите негови деривати. Легалните растенија од коноп (Cannabis Sativa), содржат помалку од 0.3% THC, психотропното соединение кое се наоѓа во канабисот. Канабис Сатива се смета за марихуана ако надминува 0.3%.

  Екстрактот од HHC што го користиме е 100% федерално легален коноп. Екстрактот од коноп не надминува 0.3% делта-9 THC за време на производниот процес. HHC, како делта 8 и 10, е легален на федерално ниво под услов да е извлечен од коноп.

  Како да се користи HHC-O

  Можете да консумирате HHC на ист начин како CBD и делта 8 THC. Начинот на кој го консумирате HHC ќе одреди кога ќе почне да делува.

  HHC-0 Vaping

  Производот може да се користи за полнење касети HHCO vape. Идеален е за брзо и лесно создавање касети за вап поради неговата ниска вискозност. Ефектите од испарувањето се моментални. Пареата брзо се вдишува и влегува во вашите бели дробови. Потоа оди директно во вашиот крвоток. Високото ќе почне да се манифестира за неколку минути. Во просек, ефектите траат два до три часа.

  HHC-0 Јадење

  HHC-O може да се внесе и во храната. HHC-O може да се користи за правење колачиња, гуми за џвакање, колачи, десерти или други јадења. HHC-O е речиси идентичен со делта 9 THC во однос на ефектите и моќта. Некои корисници тврдат дека HHC-O е дури и посилен од делта-9 THC. Вашето ниво на толеранција кон THC треба да биде основата на вашата доза.

  HHC-0 Тинктури

  За да се направат тинктури, HHC може да се комбинира со MCT масло или масло од семе од коноп. Тинктурите, исто така, може да се користат за давање на јастиви со HHC или сублингвално. Ќе ги почувствувате ефектите за неколку минути ако тинктурата се стави под јазикот. Земете ја јадливата форма на лекот најмалку 1 до 2 часа пред да почувствувате какви било ефекти.

  Забелешки за производот

  • Нашите производи хексахидроканабинол-ацетат не се оценети од ФДА.
  • HHC-O не треба да се користи за дијагностицирање, лекување или лекување на која било болест.
  • Пред да го користите нашиот производ, консултирајте се со вашиот лекар.
  • Ако земате лекови на рецепт, консултирајте се со вашиот лекар.
  • Ако сте бремени или доите, не го користете нашиот производ.
  • Пред да го користите овој производ, консултирајте се со вашиот лекар.

  Тестирање на лекови и HHC-O

  Нема доволно податоци за тоа како хексахидроканабинол-ацетат (HHC-O) може да влијае на тестовите за лекови. HHC-O метаболитите може да предизвикаат лажни позитивни резултати во тестовите за THC метаболити. Ако треба да поминете скрининг за дрога, не го користете овој производ.

 

Купете производи HHC-0 онлајн од Redemperatcbd.com