CBD dhe Lulja e kërpit janë në dispozicion për shitje në internet në The Red Emperor CBD. Të gjitha produktet janë të testuara nga palët e treta dhe vijnë me një garanci 14-ditore të kthimit të parave.

Tregon rezultatin e vetme

Lulja e kërpit CBD

CBD Lule Kërp 1/8oz – Verë Qershi | LULET MË TË MIRË CBD

$24.99

Vera e qershisë CBD anon thellë në kategorinë e të dashurve duke e bërë atë lulen perfekte të kërpit CBD për të gjithë ju adhuruesit e kërpit atje jashtë. Një shoqërues i shkëlqyeshëm pranë shtratit kur kërkon të largosh ato netë të gjata e të shqetësuara dhe t'ju largojë me llojin e qetësisë së premtuar për herë të fundit në një reklamë të Calgon nga fundi i viteve '70.

Ashtu si një gotë verë e mirë, këto sytha të dendur kërpi janë të përshtatshëm për t'ju bërë të mbani mend se jeta është gjithmonë më e pasur kur mund të gjeni kohë për të ndaluar, çlodhur dhe nuhatur lulet e qershisë.

Siç sugjeron emri, terpenet në këtë bukuri kërcitin me një frut të ëmbël me gurë të shtresuar me nuanca pishi dhe speci. Nivelet e larta të b-Caryophyllene dhe Linalool i japin këtij sythi CBD një hundë të pasur dhe një efekt terapeutik relaksues. Përveç anës së saj të ëmbël, Vera Cherry është gjithashtu një central elektrik i pasur me CBD, i aftë për të ofruar një ekuilibër të bukur dhe duhanpirës.