Temat e CBD në shitje online në Perandorin e Kuq CBD, përfshirë bombat e banjës CBD, locion CBD, vaj masazhi CBD, xhel për lehtësimin e dhimbjeve CBD, vaj masazhi CBD, arna për dhimbje CBD dhe më shumë.

Duke treguar të gjitha rezultatet 7

Zbritje
Patch për dhimbje CBD

Patches CBD Për Shitje | Mrekullia më e mirë 2021

$21.99
 • Shmangia e efektit të kalimit të parë
 • E thjeshtë dhe e përshtatshme
 • Kohëzgjatja e gjatë e veprimit - Deri në 8 orë
 • Administrim i kontrolluar, i vazhdueshëm
 • Dorëzimi i synuar
 • Asnjë ndërhyrje me lëngjet e stomakut dhe zorrëve
Paralajmërim për tretjen e CBDParalajmërim për tretjen e CBD

CBD Salve THC FALAS - 500mg

$29.99
 • 500mg CBD premium e Klasës-A e SHBA (Cannabidiol) për racion
 • 100% THC-FALAS Ekstrakt kanabinoid që përmban CBG, CBDV, etj.
 • Molekulat e tjera të dobishme, vajrat esenciale, terpenet dhe aminoacidet
 • 100% organike, e rritur/përpunuar në SHBA, jo OMGJ, pa gluten dhe vegan
Blloku i Diellit CBD

CBD Sunblock SPF30 - 250mg | Mbrojtja më e mirë nga dielli

$29.99
 • 250mg CBD premium e Klasës-A e SHBA (Cannabidiol) për racion
 • Ekstrakt kanabinoid me spektër të gjerë që përmban CBG, CBDV, etj.
 • Molekulat e tjera të dobishme, vajrat esenciale, terpenet dhe aminoacidet
 • 100% organike, e rritur/përpunuar në SHBA, jo OMGJ, pa gluten dhe vegan
 • Blloku i Diellit CBD