Produktet më të mira të kujdesit të lëkurës CBD për shitje në internet në CBD të Perandorit të Kuq.

Duke treguar të gjitha rezultatet 9

Paralajmërim për tretjen e CBDParalajmërim për tretjen e CBD

CBD Salve THC FALAS - 500mg

$29.99
  • 500mg CBD premium e Klasës-A e SHBA (Cannabidiol) për racion
  • 100% THC-FALAS Ekstrakt kanabinoid që përmban CBG, CBDV, etj.
  • Molekulat e tjera të dobishme, vajrat esenciale, terpenet dhe aminoacidet
  • 100% organike, e rritur/përpunuar në SHBA, jo OMGJ, pa gluten dhe vegan
Blloku i Diellit CBD

CBD Sunblock SPF30 - 250mg | Mbrojtja më e mirë nga dielli

$29.99
  • 250mg CBD premium e Klasës-A e SHBA (Cannabidiol) për racion
  • Ekstrakt kanabinoid me spektër të gjerë që përmban CBG, CBDV, etj.
  • Molekulat e tjera të dobishme, vajrat esenciale, terpenet dhe aminoacidet
  • 100% organike, e rritur/përpunuar në SHBA, jo OMGJ, pa gluten dhe vegan
  • Blloku i Diellit CBD