Duke treguar të gjitha rezultatet 12

CBD përtyp për qentë

Qeni CBD Trajton THC Falas

$29.99
 • Qetëson Stresin & Ankthin
 • 100% Përbërës natyralë
 • Aromë e shijshme jeshile e mollës dhe gjalpit të kikirikut
 • Organike, Vegane, Superushqime
 • Jo OMGJ, Pa Gluten, Pa Bulmet
 • 5mg CBD për trajtim /30 trajtime /150mg CBD Total
Zbritje
Patch për dhimbje CBD

Patches CBD Për Shitje | Mrekullia më e mirë 2021

$21.99
 • Shmangia e efektit të kalimit të parë
 • E thjeshtë dhe e përshtatshme
 • Kohëzgjatja e gjatë e veprimit - Deri në 8 orë
 • Administrim i kontrolluar, i vazhdueshëm
 • Dorëzimi i synuar
 • Asnjë ndërhyrje me lëngjet e stomakut dhe zorrëve
Zbritje
Tinkturë CBD 1000mg

CBD Tincture - 1000mg Terpene Enhanced Broad Spectrum - Energy

$49.99
 • 33mg CBD premium e Klasës-A e SHBA (Cannabidiol) për racion
 • Ekstrakt kanabinoid me spektër të gjerë që përmban CBG, CBDV, etj.
 • Molekulat e tjera të dobishme, vajrat esenciale, terpenet dhe aminoacidet
 • 100% organike, e rritur/përpunuar në SHBA, jo OMGJ, pa gluten dhe vegan
 • E disponueshme në profilet Terpene të Fokusimit, Energjisë, Relaksimit, Rimëkëmbjes dhe Lehtësimit