FAKTE DHE PYETJE CBD NGA PERANDORI I KUQ CBD

Çfarë është kanabidioli (CBD)?

Kanabidioli ose CBD është një kanabinoid natyral dhe një nga përbërësit më të bollshëm të bimës së kërpit. CBD është i sigurt për t'u konsumuar dhe nuk është psikoaktiv. Ai është vlerësuar prej kohësh për efektet e tij të dobishme shëndetësore pa efektet anësore të barnave të rregullta me recetë.

D8 Karroca e disponueshme 1 gram e disponueshme

A keni miq që jetojnë në shtete ku marihuana është ende e paligjshme? Mos lejoni që miqtë tuaj të marrin gjoba dhe burg për pirjen e duhanit të një bime, tregojuni atyre për produktet tona Delta 8 THC, të cilat janë të ligjshme federale në 50 shtete!

A i teston kompania juaj palë e tretë produktet tuaja për cilësi dhe siguri?

 

Po. Red Emperor CBD krenohet që ka standardet më të larta në lidhje me pastërtinë, fuqinë dhe cilësinë e produkteve të saj. Red Emperor CBD është testuar nga palët e treta për profilin e kanabinoidit, testimin e pesticideve, ekzaminimin mikrobiologjik dhe analizën e terpeneve

Nga vjen vaji juaj CBD?

Vaji ynë CBD është bërë me kërp industrial të certifikuar me standarde organike të rritur në Kaliforni dhe është 100% i lirë nga çdo përbërës sintetik ose artificial. Vaji i kërpit nga kërpi industrial aktualisht është i ligjshëm për t'u transportuar brenda Shteteve të Bashkuara.

A do të më bëjnë të ndihem "i lartë" produktet tuaja CBD?

Jo. Nuk do të përjetoni një ndjenjë "të lartë" kur merrni produkte të naftës CBD. Vaji CBD i përdorur në Red Emperor CBD vjen nga bimët industriale të kërpit, kështu që nuk do t'ju japë të njëjtën sasi të përbërësve THC.

A do të më bëjnë produktet tuaja CBD të dështoj në një test droge?

CBD konsiderohet të jetë e pazbulueshme në ekzaminimet e pështymës ose urinës. Të gjitha Perandori i Kuq CBD produktet vijnë nga bimët industriale të kërpit dhe janë në përputhje me rregulloret në fuqi në lidhje me përmbajtjen e tetrahidrokanabinolit (THC).

Lexoni më shumë mbi CBD dhe testin e drogës.

A ka ndonjë efekt anësor negativ?

Produktet Red Emperor CBD janë të sigurta, jo psikoaktive dhe nuk kanë efekte anësore negative të njohura.

Çfarë është nxjerrja e CO2?

Red Emperor CBD përdor një proces të nxjerrjes së CO2 pa kimikate që përdor dioksid karboni nën presion për të tërhequr fitokimikatet e dëshiruara (të tilla si CBD dhe kanabinoidë të tjerë) nga një bimë. Ky proces nuk përmban asnjë tretës kimik agresiv që përdoret shpesh për nxjerrjen e vajit CBD. Nxjerrja e CO2 është miqësore me mjedisin dhe jo toksik. Megjithëse konsiderohet metoda më e shtrenjtë e nxjerrjes së bimëve në botë, konsiderohet gjithashtu si më e sigurta.

Si mund të marr CBD dhe në çfarë doze?

Përpara se të shtoni vaj CBD në regjimin tuaj, si me çdo shtesë, sigurohuni që të konsultoheni me mjekun tuaj për t'u siguruar që kjo substancë është një zgjedhje e mirë për ju. Kjo është veçanërisht e rëndësishme nëse jeni duke marrë disa ilaçe kundër konvulsioneve. Vaji CBD mund të konsumohet në mënyra të ndryshme: tinktura, kapsula, avullimi i vajit, nëngjuhësor, apo edhe topikal. Kur merrni CBD, ndiqni gjithmonë udhëzimet në paketimin e produktit që keni blerë.

Cili është ndryshimi midis produkteve të spektrit të plotë, spektrit të gjerë dhe zero THC CBD?

A ofroni një politikë kthimi?

Po. Kënaqësia juaj është një përparësi kryesore për ne, prandaj porosia juaj mbështetet nga një garanci 90-ditore e kthimit të parave.

A mund të dërgoni produkte Red Emperor CBD në çdo shtet?

Ne mund të dërgojmë produkte Red Emperor CBD në çdo shtet të SHBA-së, me përjashtim të Kansasit (KS), Arkansas (AR) dhe Luizianës (LA). Aktualisht nuk kemi transport ndërkombëtar.