blogCBD dhe shëndeti

CBD dhe përfitimet shëndetësore

Trendet e modës shpesh zhduken, por CBD është këtu për të qëndruar. Në fakt, kanabisi është përdorur për mijëra vjet për qëllime të ndryshme, veçanërisht ato mjekësore. Për t'ju dhënë një ide, përmendja e parë e përdorimit të kanabisit daton nga viti 2300 para Krishtit, në një libër kinez të quajtur Shu King. Ata e përdornin atë si për të bërë litarë dhe veshje, ashtu edhe për të trajtuar reumatizmin dhe dhimbjet e forta menstruale. Shkathtësia e kësaj bime nuk është asgjë e re.

Edhe pse është e qartë se CBD aktualisht po kalon një kohë të shkëlqimit maksimal, ne duam të mendojmë se po ndodh sepse, më në fund, dhe pas shumë vitesh, informacioni i qartë dhe i saktë në lidhje me këtë përbërës të bimëve të kanabisit Sativa është më i disponueshëm në ditët e sotme. Rritja e studimeve që vlerësojnë dhe konfirmojnë përfitimet e këtij komponenti, dhe publikimi i tyre, padyshim që kanë ndihmuar në konfirmimin e asaj që shumë njerëz kishin dyshuar tashmë: CBD përmban përfitime të shumta shëndetësore.

CBD ose cannabidiol është një kanabinoid që gjendet në bimën e kanabisit. Nga më shumë se njëqind kanabinoidë të pranishëm në kanp Bimët Sativa, është komponenti më i studiuar, me potencialin më të madh terapeutik dhe që përthithet më së miri nga sistemi ynë. Përgjegjës për këtë përthithje janë receptorët kanabinoidë që gjenden në qelizat në të gjithë trupin e njeriut, veçanërisht në tru dhe sistemin imunitar. Konsumimi i CBD bën që receptorët kanabinoid të aktivizohen dhe të lidhen në sipërfaqen e qelizave, duke çuar në një sistem endokannabinoid më aktiv dhe më të shëndetshëm.

Dhe, tani, do të pyesni veten se çfarë është sistemi endokannabinoid dhe për çfarë shërben? Megjithëse është një sistem jashtëzakonisht kompleks, ne mund të përmbledhim se ky sistem është i përfshirë në një gamë të gjerë procesesh fiziologjike, si rregullimi i perceptimit të dhimbjes, si dhe funksionet kardiovaskulare, gastrointestinale dhe të mëlçisë, gjë që bën që CBD dhe shëndeti të të jenë të lidhura ngushtë.

CBD & Shëndeti

CBD & Shëndeti

CBD dhe vetitë për rritjen e shëndetit

Por tani, le të flasim për realitetet. Si mund të më ndihmojë CBD? Aplikimet medicinale të kësaj substance janë të shumta dhe pak të njohura. Shkencërisht është vërtetuar se redukton dhe parandalon inflamacionin dhe të përzierat, diabetin, pagjumësinë, çrregullimin e stresit post-traumatik, skizofreninë, artritin reumatoid, sëmundjet kardiovaskulare, antipsikotike, anksiolitike, madje edhe analgjezik, kundër dhimbjeve neuropatike dhe spazmave muskulore, të cilat tradicionalisht janë më të vështira për t'u trajtuar me barna të tjera, qoftë edhe farmaceutike. Është gjithashtu një trajtim i fuqishëm për epilepsinë, sklerozën e shumëfishtë, si dhe për të luftuar humbjen e oreksit. Për më tepër, ndryshe nga THC,  CBD me shumicë nuk është një substancë psikoaktive, përkundrazi ka efekte qetësuese dhe qetësuese. E pabesueshme e vertete?

Tani ndoshta po mendoni se ku mund të gjeni produkte të këtij lloji? Ka disa kompani që kanë hyrë në aventurën CBD, por pak janë në gjendje të kënaqin nivelet e kërkesës së konsumatorëve. Pa dyshim, Red Emperor CBD është një nga shpërndarësit më të besueshëm të CBD. Një kompani e re, produktet e së cilës i tejkalojnë shumë pritshmëritë e kujtdo që di të bëjë dallimin midis produkteve me cilësi të mesme dhe të cilësisë së lartë. Si në aromën ashtu edhe në aromën e sythave të tij të fortë, mund të vlerësoni kujdesin e kultivimit industrial të kërpit, i monitoruar në mënyrë shteruese dhe në të cilin janë krijuar kushte optimale për të marrë një produkt premium. Me më pak se 0.3% THC në të gjitha varietetet e tij, të gjitha produktet Red Emperor CBD vijnë nga kultivimi industrial i kërpit organik.

CBD oil from Red Emperor CBD may be a good

Programi Filial i Delta 8 THC | Kolektivi i Perandorit të Kuq

solution for you. Sublingual application, this full-spectrum oil can help you fall asleep and, therefore, enjoy a more restful rest, quite difficult to achieve in stages of stress or worry. It is also very effective against pain and can be an alternative to pain relievers. Among its proven applications, monitored by a professional and in specific doses, it has been shown to improve the quality of life of people suffering from Parkinson’s and epilepsy.

Siç mund ta shihni, nuk është e nevojshme t'i drejtoheni ilaçeve të varësisë me efekte anësore të dëmshme. Ju mund të provoni CBD dhe shëndeti juaj me siguri do të përmirësohet. Natyra është e mençur dhe na siguron gjithçka që na nevojitet për shëndetin dhe mirëqenien tonë, pse të mos përfitojmë prej saj?

 

Ndani këto artikuj dhe produkte me miqtë tuaj dhe fitoni 15% komisione për shitjet e produkteve tona CBD, Delta 8, HHC, THC-P dhe THC-0 që për herë të parë në histori, produktet që mund t'ju bëjnë të lartë mund të shiten ligjërisht online. Softueri ynë gjurmon cookies PËR JETË, kështu që sa herë që ju ose një mik ju porositni bërë 15% e porosisë totale. Regjistrimi është falas dhe kërkon 10 sekonda për të vendosur lidhjen tuaj. A ju paguan dispenzeria juaj 15% KËSHTJE KËSHTJE TË KASH për çdo person që sillni tek ai? Nëse jo, atëherë bashkohuni me Kolektivin e miqve të Perandorit të Kuq, ne kemi mbi 70 produkte nga të cilët mund të zgjidhni. Mesatarja e porosisë është 150 dollarë. Kliko këtu për t'u bashkuar falas! 

Programi Filial i Delta 8 THC | Kolektivi i Perandorit të Kuq