Ne jemi krenarë të eksportojmë Distilat Heksahidrokanabinol-Acetat, i njohur gjithashtu nga Distilati HHC 0 dhe Distilati Acetat HHC-O, si dhe Distilati Acetat THC-O (i njohur gjithashtu si THC-0) në Japoni nga Shtetet e Bashkuara.

Gara për përfshirje legale globale të kanabinoidit dhe pranim kulturor po kryeson!

 

Japonia kohët e fundit hapi krahët e saj ndaj produkteve me prejardhje nga kërpi. Megjithatë, udhëzimet strikte janë ndjekur. Si rezultat, ne jemi kërkuar nga japonezët për heksahidrokanabinol O-acetat (i njohur gjithashtu si HHCo dhe THC-O)-acetat, i njohur gjithashtu me emrin THCo.

Jemi me fat të paimagjinueshëm që kohët e fundit kemi bashkëpunuar me një nga grupet shumë të pakta në mbarë globin që kanë të gjitha dokumentet e tyre të përfunduara dhe të certifikuara me Qeverinë e Japonisë si një eksportues/importues i miratuar i heksahidrokanabinol acetatit. I njohur gjithashtu si HHC -O-acetate dhe HHCo dhe THC -O-acetate i njohur gjithashtu si THCo në Japoni.

Cilat janë kërkesat për të dërguar Distilat Heksahidrokanabinol-Acetate, i quajtur gjithashtu Distilat HHCo dhe Distilati HHC-O, dhe Distilati THC-O-acetat në Japoni?

Ka disa rregullore. Këto rregulla janë të një rëndësie më të madhe, por jo vetëm:

 • Për të importuar distilim HHC-O me shumicë  dhe HHCo në Japoni, ju duhet të jeni miratuar zyrtarisht nga qeveria.
 • Produkti nuk duhet të përmbajë THC. Për shkak të formulave specifike japoneze që përdorim, materialet tona plotësojnë këtë prag.
 • Ju duhet të jeni në gjendje të provoni grup pas grupi se acetati juaj HHC, HHCo ose THC-O janë nga kërcellet e kërpit mashkullor, nga farat dhe jo nga lulet.
 • Aktualisht marrim porosi deri në 1 kilogram (1 litër). Ne nuk do të pranojmë porosi më pak se 1 kilogram (1 litër).

Sa shitje me shumicë ka biznesi i distilimit HHC-0 Redemperorcbd.com në Japoni?

 • Ky treg është ende relativisht i ri që nga publikimi i këtij blogu. Besoj se është e drejtë që ne jemi një nga pionierët në treg. Sidoqoftë, ne kemi transportuar kanabinoidë legalë ndërkombëtarisht për disa vite tani dhe mos rrezikoni me paratë e klientëve tanë.
 • Japonia është ende duke mësuar dhe ne po punojmë shumë për të qenë të përditësuar, fleksibël dhe në përputhje me ligjet në ndryshim të Japonisë.
 • Po konstatojmë se mund të bëjmë dërgesa më të vogla, por porosi më të mëdha, ndërkohë që punojmë në to. Pavarësisht se jemi në fillim të procesit të zhdoganimit, ne jemi zhdoganuar përmes laboratorit tonë partner dhe tani jemi në gjendje t'i dorëzojmë produktet tona te klientët me kohë pak më të gjata zhdoganimi. Produkti juaj duhet të arrijë mesatarisht brenda 30-60 ditëve.
 • Ne nuk mund ta kontrollojmë kohën e zhdoganimit, por mund t'ju sigurojmë se do të veprojmë profesionalisht dhe ligjërisht për të zbutur çdo problem të mundshëm.
 • Ne nuk marrim më porosi për HHC të rregullt, por do të marrim porosi për Bulk THCo Pjesa më e madhe HHCo me 0% THC.
Distilat me shumicë HHC-0

Distilat me shumicë HHC-0

Jeni të interesuar të mësoni më shumë rreth Eksperiencës Ndërkombëtare të Importit/Eksportit me Kanabisin Legal? Udhëzuesi ynë për kanabisin ndërkombëtar është aktualisht i disponueshëm që nga publikimi i këtij blogu.

Ne jemi të ndjeshëm ndaj dallimeve kohore, por kemi staf në dispozicion 24 orë në ditë për të ndihmuar miqtë tanë japonezë. Mos ngurroni të na kontaktoni në çdo kohë!

Vëmendje për blerësit:

 • Ju jeni përgjegjës për të gjitha pasojat.
 • Për të marrë paketën tuaj, do t'ju duhet të paguani një tarifë doganore prej 10% dhe, ka shumë të ngjarë, do t'ju duhet ta zgjidhni atë në doganë.
 • Ne gjithashtu shesim terpene – terpene të prodhuara si dhe terpene të gjalla.
 • Ne pranojmë VETËM çeqe, transferta bankare, porosi parash ose monedhë dixhitale (për sa kohë që ju jeni përgjegjës për inflacionin/vlerën e deflacionit të monedhës dixhitale).
 • Përpara se të përpunojmë dokumentet, presim që fondet të pastrohen nga llogaria jonë bankare.
 • Dogana do të dorëzojë dokumentet në emrin tuaj. Kur të mbërrijë, ata do t'ju kontaktojnë me email ose telefon.
 • Një herë në javë, ne dërgojmë dhe përpunojmë porositë THCo/HHCo. Ne dërgojmë porosi të hënën sepse është një proces i ndërlikuar.
 • Për të përpunuar dokumentet, e mërkura para datës së mbylljes për porositë e javës së ardhshme është fundi.
 • Porositë me kartë krediti nuk pranohen.
 • Aktualisht, transporti zgjat rreth dy javë.

Opsione të tjera për Heksahidrokanabinol Acetat. Gjithashtu i njohur si HHCO-acetate dhe HHC-0 dhe THCO-acetate. I njohur gjithashtu si THC-a0 Japoni:

 • CBD izoluar
 • Izolimi i CBG
 • Izolimi CBC
 • Izolimi i CBN
 • Terpenes me shumicë
 • Delta 8 THC
 • Gummies në përputhje me Delta 9
 • Delta 10 THC

  Distilat me shumicë HHC-O – Heksahidrokanabinol – Acetat

  HHC-O (heksahidrokanabinol-acetat) është një nga kanabinoidët më të rinj që ka hyrë në industrinë e kanabisit. Është një kanabinoid që është nxjerrë nga izolimi CBD. CBN, CBC dhe CBG janë kanabinoidë të tjerë me prejardhje nga kërpi që po fitojnë popullaritet.

  Efektet HHC-O mund të jenë pothuajse identike me delta 9 THC. Kjo është arsyeja pse HHC-O është një kanabinoid më i fuqishëm se delta 8 THC. HHC tani është lehtësisht i disponueshëm në sasi të mëdha për të përmbushur kërkesat e tregut.

  Informacion në lidhje me produktet tona të distiluara me shumicë HHC-O

  • Heksahidrokanabinol-acetat i pastër
  • Përmban 98%+ totali kanabinoid aktiv (TAC).
  • 100% me prejardhje nga kërpi
  • Ai përmban më pak se 0.3% Delta-9-THC

  Të gjitha produktet tona HHC-O vijnë nga HHC që rrjedh nga kërpi. Ato janë të ligjshme sipas ligjit federal dhe atij shtetëror. Ju jeni përgjegjës për të përcaktuar nëse ky produkt është i ligjshëm në zonën ose territorin tuaj përpara se të blini HHC në internet.

  Çfarë është heksahidrokanabinol-acetati?

  Industria e kanabisit ka lëvizur përtej produkteve CBD dhe THC për të ofruar kanabinoidë të tjerë. Ka shumë produkte që përmbajnë delta 8 THC, CBC dhe CBN si dhe THC-O. Sot, HHC-O (heksahidrokanabinol-acetat) po shfaqet.

  HHC-O, një kanabinoid i fuqishëm që gjendet në bimët e kanabisit, njihet si "kanabinoidi i fuqishëm". Është shumë e ngjashme me THC. Ajo që e bën heksahidrokanabinol-acetatin të ndryshëm është hidrogjenizimi dhe acetilimi. Është thjesht një delta 8 THC e hidrogjenizuar. Produkti më pas acetilohet për të bërë HHC-O. Reaksioni kimik midis hidrogjenit dhe THC ndryshon peshën molekulare dhe strukturën gjeometrike të produktit. Kjo rezulton në një përbërje të qëndrueshme që është më rezistente ndaj nxehtësisë dhe ka një jetëgjatësi më të gjatë.

  Efektet HHC0-O

  THC dhe HHC-O kanë një strukturë molekulare që është pothuajse identike, gjë që mund të ngatërrojë një vëzhgues të patrajnuar. Ka disa ndryshime kryesore që e bëjnë HHC O më të qëndrueshme. Këto dallime mund të ndryshojnë gjithashtu efektet psikoaktive të HHC. HHC-O është më psikoaktiv se homologu i HHC dhe mund të jetë edhe më psikoaktiv se delta-9 THC.

  E larta është e ngjashme me kanabinoidet e tjera psikoaktive, të cilat prodhojnë të njëjtat ndjesi euforie si kur i merrni. Mënyra e konsumimit do të përcaktojë kohëzgjatjen e efekteve. HHC-O mund të jetë pak më pak i fuqishëm se delta 9, por gjithsesi është shumë më i fuqishëm se delta 8. HHC-O mund të përdoret për të marrë një nivel më të lartë ligjor se delta 9.

  Ne nuk mund të bëjmë ende ndonjë deklaratë përfundimtare në lidhje me përfitimet medicinale të HHC. Do të duhet të presim derisa të bëhen kërkime të mëtejshme mbi vetitë medicinale dhe kanabinoidet e HHC. Shumica e deklaratave në lidhje me përfitimet shëndetësore të HHC-O bazohen vetëm në përvojën personale.

  Si prodhohet HHC-O?

  Ekziston një treg i madh për kanabinoidë të tjerë nga kërpi. Për të prodhuar sasi të konsiderueshme të HHC, ju nevojiten shumë bimë kërpi. Është i nevojshëm hidrogjenizimi ose izomerizimi i kërpit në mënyrë që të përftohen sasi domethënëse të kanabinoideve.

  Izomerizimi dhe nxjerrja e CBD që rrjedh nga kërpi është e nevojshme për të prodhuar sasi të konsiderueshme të delta 8 THC ose delta 10 THC për qëllime komerciale. I njëjti proces mund të përdoret për të prodhuar sasi të konsiderueshme të HHC duke përdorur CBD. Procesi është paksa i ndryshëm pasi përdor një proces hidrogjenizimi në vend të izomerizimit. HHC nuk mund të nxirret natyrshëm në sasi të mjaftueshme për të bërë sasi të konsiderueshme, kështu që duhet të konvertohet nga CBD. HHC më pas mund të acetilohet për të bërë HHC-O.

  Si është i ligjshëm heksahidrokanabinol-acetati?

  Projektligji i fermës 2018 legalizon kërpin dhe të gjitha derivatet e tij. Bimët e kërpit të ligjshëm (Cannabis Sativa), përmbajnë më pak se 0.3% THC, përbërësi psikotrop që gjendet në kanabis. Kanabis Sativa konsiderohet marihuanë nëse kalon 0.3%.

  Ekstrakti HHC që ne përdorim është kërp 100% i ligjshëm federal. Ekstrakti i kërpit nuk kalon 0.3% delta-9 THC gjatë procesit të prodhimit. HHC, si delta 8 dhe 10, është e ligjshme në nivel federal me kusht që të nxirret nga kërpi.

  Si të përdorni HHC-O

  Ju mund të konsumoni HHC në të njëjtën mënyrë si CBD dhe delta 8 THC. Mënyra se si e konsumoni HHC do të përcaktojë se kur do të fillojë të funksionojë.

  HHC-0 Vaping

  Produkti mund të përdoret për të mbushur fishekët e avullit HHCO. Është ideal për krijimin e fishekëve të avullit shpejt dhe me lehtësi për shkak të viskozitetit të ulët. Efektet e avullimit janë të menjëhershme. Avulli thithet shpejt dhe hyn në mushkëri. Më pas shkon direkt në qarkullimin e gjakut. E larta do të fillojë të shfaqet brenda pak minutash. Mesatarisht, efektet zgjasin dy deri në tre orë.

  HHC-0 Ushqimore

  HHC-O gjithashtu mund të futet në ushqim. HHC-O mund të përdoret për të bërë biskota, çamçakëz, ëmbëlsira, ëmbëlsira ose ushqime të tjera. HHC-O është pothuajse identik me delta 9 THC për sa i përket efekteve dhe fuqisë. Disa përdorues pretendojnë se HHC-O është edhe më i fortë se delta-9 THC. Niveli juaj i tolerancës ndaj THC duhet të jetë baza e dozës suaj.

  HHC-0Tinkturat

  Për të bërë tinktura, HHC mund të kombinohet me vaj MCT ose vaj farë kërpi. Tinkturat mund të përdoren gjithashtu për të administruar ushqime të injektuara me HHC ose në mënyrë nëngjuhësore. Do t'i ndjeni efektet brenda pak minutash nëse tinktura vendoset nën gjuhë. Merrni formën e ngrënshme të barit për të paktën 1 deri në 2 orë përpara se të ndjeni ndonjë efekt.

  Shënime të produktit

  • Produktet tona heksahidrokanabinol-acetate nuk vlerësohen nga FDA.
  • HHC-O nuk duhet të përdoret për të diagnostikuar, trajtuar ose kuruar ndonjë sëmundje.
  • Para se të përdorni produktin tonë, konsultohuni me mjekun tuaj.
  • Nëse jeni duke marrë ilaçe me recetë, konsultohuni me mjekun tuaj.
  • Nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, mos e përdorni produktin tonë.
  • Para se të përdorni këtë produkt, konsultohuni me mjekun tuaj.

  Testimi i drogës dhe HHC-O

  Nuk ka të dhëna të mjaftueshme se si heksahidrokanabinol-acetati (HHC-O) mund të ndikojë në testet e barnave. Metabolitët HHC-O mund të shkaktojnë rezultate false në testet për metabolitët THC. Nëse ju kërkohet të kaloni një kontroll të drogës, mos e përdorni këtë produkt.

 

Blini produkte HHC-0 në internet nga Redemperatcbd.com