Stilolapsa me shumicë HHC të disponueshme Vape

$17.25 - $29.99

Qartë

Përshkrim

 Stilolapsa me shumicë HHC të disponueshme Vape

 

Stilolapsa të disponueshme HHC Vape

Stilolapsa me shumicë të disponueshme Vape

 

Cilat janë efektet fizike të Stilolapsave Bulk HHC Vape?

Edhe pse stilolapsi vape sapo është lëshuar, reagimet dhe komentet kanë qenë të jashtëzakonshme. Stilolapsat HHC Vape nuk janë si avujt e tjerë të kanabisit. Ato nuk shkaktojnë paranojë ose efekte mbyllëse të kollës pas përdorimit. Shumica e përdoruesve raportojnë se avullimi i HHC është shumë i ngjashëm me Delta-9, pasi ofron efekte euforike dhe relaksim për mendjen dhe trupin.

Si prodhohen produktet tona HHC? 

Për shumë arsye, ky kanabinoid nuk mund të bëhet në laborator. Për sigurinë dhe pajtueshmërinë, pajisjet e nevojshme për të bërë HHC duhet të mbahen në një laborator. HHC Produktet kanabinoidale që rrjedhin nga kërpi bëhen me një sasi të caktuar hidrogjeni. Kjo ndryshon strukturën kimike. Një katalizator metalik përdoret më pas për të reaguar me përbërjen për të krijuar HHC.

Me cilat kushte të raportuara mund të ndihmojnë produktet HHC?

  • Lehtësimi i ankthit - A ndiheni pak në ankth për jetën tuaj? HHC do t'ju ndihmojë të relaksoheni!
  • Lartësia cerebrale dhe trupore – A jeni gati për të arritur lartësi të reja?
  • Lumturia është e mundur nëse e jetoni jetën tuaj me një këndvështrim pozitiv. Merrni stilolapsin tuaj HHC vape!
  • Lehtësimi i dhimbjes – Ndërsa plakemi ose luajmë shumë në jetën tonë, trupat tanë mund të kenë nevojë të përdorin HHC për të lehtësuar dhimbjen.
  • Relaksimi – Të gjitha efektet e HHC të kombinuara. LUMTIM!

 

Më shumë efekte të stilolapsave të disponueshme HHC 

Përdoruesi Kevin Brown i përshkruan efektet e HHC si "një ndjenjë lumturie dhe energji të shtuar [dhe] një nivel të ulët euforie". Por, ai nuk beson se mund të konkurrojë me kanabisin (kryesisht delta-9 THC) për sa i përket efekteve ose përfitimeve medicinale.

Brown deklaroi në një email se ata aktualisht po kryejnë një studim mbi efektet e raportuara bazuar në produktin që përdorin njerëzit: 25 mg Gummy of HHC. Është vetëm një provë anekdotike që kanabinoidet e buta psikodelike të kanabisit janë përgjegjës për efektet e raportuara, por nuk ka pasur ndonjë studim të publikuar mbi njerëzit.

Gerdeman deklaroi në një email se HHC ishte më pak i fuqishëm se delta-9 dhe ndoshta më pak i fuqishëm se delta-8. Sidoqoftë, kjo ndryshon "për shkak të kimisë jokonsistente që krijon HHC në të gjitha metodat," shpjegoi Gerdeman.

Brown deklaroi në një email se HHC nuk është në gjendje të lidhet me receptorët endokannabinoid në një mënyrë të ndryshme nga THC. Nuk ka të bëjë me të qenit më i fuqishëm apo më pak i fuqishëm. Bëhet fjalë për efektet e ndryshme dhe masat e fuqisë.

Russo thotë se HHC mund të shkaktojë efekte anësore të padëshiruara sepse është sintetik.

Russo thotë se sistemi endokannabinoid është jashtëzakonisht i mirë-akorduar. “THC është shumë i fortë në vetvete, kështu që quhet një agonist i dobët në receptorin CB1. Kjo do të thotë se afiniteti i tij për këtë receptor është i ulët deri në mesatar.

Russo thotë se agonistët sintetikë ose Stilolapsa CBD HHC të disponueshme Vape janë më të forta se ato dhe se efektet anësore mund të jenë shumë të zakonshme, edhe para përfitimeve.

Gerdeman thotë se HHC ka një avantazh ndaj THC: stabilitetin.

Cilat janë produktet shtesë të HHC që janë në dispozicion?

Red Emperor CBD, një kompani me bazë në Gjeorgji ka kënaqësinë të shpallë HHC si produktin tonë më të ri! Ne tani ofrojmë HHC Litra Distillate dhe HHC Gummies dhe HHC Tincture Drops përveç stilolapsave tanë të mrekullueshëm HHC Vape.

 

Përbërësit: Ekstrakt i kërpit heksahidrokanabinol, terpene me origjinë bimore

peshë lbs 0.03
përmasat 1 × .25 × 5 inç

 

Ju mund të blini stilolapsa HHC Vape në internet nga Redemperorcbd.com. Stilolapsa të disponueshme HHC Vape  siguron një efekt euforik dhe duhet të etiketohet në përputhje me rrethanat me të qartë PËRDORIM VETËM PËR TË RRITUR udhëzimet në paketim.

Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve. Për të blerë, duhet të jeni të paktën 21 vjeç. Ky produkt përputhet me projektligjin e fermës 2018. Ai përmban më pak se 0.3% Delta-9 THCa dhe THCa. FDA dhe çdo agjenci tjetër rregullatore nuk e kanë rishikuar ose miratuar këtë produkt për sigurinë ose efikasitetin. Ky produkt mund të përbëjë rrezik për shëndetin tuaj mendor dhe fizik. Nëse jeni shtatzënë, ushqeni me gji ose planifikoni të mbeteni shtatzënë, mos e përdorni këtë produkt. Ju mund të dështoni në një test të drogës THC nëse përdorni këtë produkt. Përdorimi i këtij produkti mund të shkaktojë efekte dehëse/psikoaktive, të cilat mund të vonohen deri në 1 orë. Pasi të keni konsumuar këtë produkt, mos drejtoni ose përdorni asnjë makineri.


B2B me shumicë
 - Regjistroni llogarinë tuaj B2B me shumicë për çmimin më të ulët në dispozicion.

 

përmbledhje
Imazhin e produktit
Author Vlerësim
1star1star1star1star1star
agregati Rating
5 në bazë të 1 vota
Brand Name
Merkaba
Emri i produktit
Stilolaps i disponueshëm me shumicë HHC Vape
Çmimi
USD 17.25-29.99
Produkt Disponueshmëria
Në dispozicion në magazinë

Informacion shtesë

Zgjedhje

BlueBerry Runtz me një njësi, Abacus qershi një njësi, Guava StarDawg me një njësi të vetme, Drita veriore me një njësi të vetme, biskota rozë me një njësi, karamele me një njësi të thartë, Njësi të paetiketuara Blueberry Runtz, Njësi të paetiketuar Unitis Cherry Abacus, Njësi të paetiketuara me yje veriore, Guavalla , Biskota të paetiketuara Unitis Pink, Biskota të paetiketuara Unitis Sour Space, Njësi të markës Merkaba Boronica Runtz, Njësi të markës Merkaba Cherry Abacus, Njësi të markës Merkaba Guava StarDawg, Njësi të markës Merkaba Northern Lights, Merkaba Branded Cookies, Merkaba Branded,

Vlerësime

Nuk ka komente ende.

Bëhu i pari që komenton “Stilolapsa me vapë të disponueshme HHC me shumicë”

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.

Posto koment