Programi i Filialit Delta 8 THC Nga Kolektivi i Perandorit të Kuq

Merrni lidhjen tuaj dhe fitoni 15 përqind komisione për të gjitha shitjet përmes programit tonë të bashkëpunimit për shitjen e CBD të LIFE dhe produkteve të reja federale të ligjshme Delta 8 THC. Nëse gjithmonë keni dashur të filloni biznesin tuaj dhe të keni një farmaci marijuane ky është shansi juaj për të filluar me kosto ZERO absolute për fazën e parë të biznesit. Ne ndjekim referimet tuaja me cookies per jetenMe Për sa kohë që ata ju porosisin do të merrni 15 përqind të shitjeve totale.

Faza jonë e parë për të fituar komisione është me lidhjen tuaj të programit të Filialit Delta 8 THC. Kur kjo klikohet ne ndjekim kodin dhe kur bëhet një shitje ju fitoni 15 për qind komision të paguar dy herë në javë.

Plani ynë i biznesit në fazën e dytë është që ju të filloni dispensarin tuaj CBD /Cannabis jashtë shtëpisë tuaj ose një vendndodhje të veçantë biznesi.

Plani ynë i biznesit në fazën e tretë është që ju të markoni etiketën tuaj të produkteve CBD dhe Delta 8 THC dhe të filloni faqen tuaj të internetit dhe/ose biznesin tuaj.

 

Softueri për Ndjekjen e Programit të Filialit Delta 8 THC

Duke përdorur Softuerin tonë të Ndjekjes së Programit të Filialit Delta 8 THC, mund të hyni në faqen tonë të internetit dhe të gjurmoni shitjet, pagesat, trafikun në hyrje, normat e konvertimit dhe më shumë. Ju do të dini sa fitime, cila fushatë është më efektive, dhe fitimet dhe pagesat.

Duhet të hapni një Paguaj Llogarinë Pal për të marrë pagesa.

 

De; ta 8 Ndjekja e filialeve THC

Ndiqni fitimet tuaja menjëherë nga faqja jonë e internetit


Grafiku i Programit të Filialit Delta 8 THC

Grafikët tanë të Filialit Delta 8 THC do t'ju ndihmojnë të gjurmoni të ardhurat tuaja të përparimit

 

Sa mund të fitoj në Programin tuaj të Filialit Delta 8 THC?

 

Shiko: https://isenselogic.com/much-new-dispensary-customer-worth

CBD Oil Online

8 arsyet kryesore pse duhet të shisni Delta 8 THC tani.

  1. Delta 8 THC është një përbërës i bimës së kërpit që është FEDERALisht LIGJORE në 50 lekë. Kjo do të thotë që shtetet si Teksasi, Florida, Luiziana, Pensilvania dhe shumë të tjerë që nuk kanë programe rekreative të marihuanës OSE vendosin ndalime në nivel shtetëror, mund të shiten ligjërisht. Këtu është lista jonë aktuale e azhurnuar e Shteteve që nuk e kanë bërë atë të paligjshme. https://redemperorcbd.com/is-delta-8-thc-legal-in-my-state/ 

 

2. Produktet Delta 8 THC ju bëjnë të lartë si Delta THC 9 e zakonshme që gjendet në kanabis, por kishte veti të ndryshme dhe nuk vjen me paranojë dhe efekte të tjera negative anësore të përqindjes së lartë të THC.

 

3. Policia nuk mund t'ju arrestojë dhe t'ju japë një precedent penal të përjetshëm në shtetet aktuale që nuk e kanë bërë atë të ligjshme. Nëse jeni pakicë ose njihni miq në shtete ku marihuana rekreative është ende e paligjshme, këto produkte mund të shpëtojnë të ardhmen e tyre nga një dosje e përhershme kriminale. Nëse jeni pakicë, ky është shansi juaj për të ndihmuar komunitetin tuaj dhe për të fituar të ardhura shtesë në të njëjtën kohë. Kohët e fundit ata i dhanë një njeriu të zi LIFE IN BURG për posedimin e 1 ons marihuanë vetëm këtë vit, ndërsa korporatat shesin miliarda dollarë në muaj lirshëm. Shiko https://reason.com/2021/05/13/this-38-year-old-man-will-spend-life-in-prison-over-1-5-ounces-of-marijuana/

 

6. Kur konsumoni marihuanë rekreative të shitur në disa shtete, ju hiqni dorë nga të drejtat tuaja për të zotëruar ligjërisht një armë zjarri pasi është akoma një program narkotik. Nëse aplikoni për armë ata ju pyesin nëse konsumoni marihuanë dhe nëse gënjeni po kryeni një krim. Me produktet Delta 1 THC kjo nuk është më një çështje.

 

7. Të gjitha produktet tona vijnë me një bar kod që mund të skanohet me një smartphone për të vërtetuar se përmbajtja e tij është e ligjshme. Kjo parandalon policinë që t'ju arrestojë dhe të shkaktojë të gjitha llojet e telasheve si dorëzania, tarifat e avokatit dhe koha e burgut.

 

8. Shteti mund të rrëmbejë fëmijët tuaj në shtetet ku marihuana është ende e paligjshme, si ajo që sapo ndodhi kohët e fundit në Alabama ku kjo i ndodhi një familje. Zyrtarët lokalë më vonë do të shtonin akuza unike për vetëm disa shtete, akuza të përdorura më shpesh në disa qarqe rurale në veri të Alabamës. Disa javë pas arrestimit, Prock dhe burri i saj u akuzuan për rrezik kimik të rëndë për pirjen e marihuanës. Nëse do të kishin pirë produkte Delta 8 THC të cilat janë të ligjshme në Alabama kjo nuk do të kishte ndodhur kurrë. https://www.al.com/crime/2021/06/alabama-removes-toddler-from-michigan-family-found-with-marijuana.html?outputType=amp

 

Programi i Filialit Delta 8 THC

Programi i Filialit Delta 8 THC. EMRI I BRANDIT TUAJ.

Provoni produktet tona të Programit të Filialit Delta 8 THC Sot!

Garanci 14-ditore e kthimit të parave !!!

përmbledhje
Programi i Filialit Delta 8 THC
Neni Emri
Programi i Filialit Delta 8 THC
Përshkrim
Programi i Filialit Delta 8 THC nga Kolektivi i Perandorit të Kuq për të ndihmuar ata që duan të punojnë nga distanca duke fituar para, ndërsa në të njëjtën kohë luftojnë luftën e drogës kundër kanabisit dhe qytetarëve amerikanë.
autor
Emri i botuesit
Kolektivi i Perandorit të Kuq
Logo e botuesit