Si funksionojnë produktet Red Emperor CBD & Delta 8 THC

 

Kanabidioli (CBD) është një kanabinoid natyral dhe një nga përbërësit më të bollshëm të kërpit. CBD është e sigurt për t'u konsumuar dhe është jo psikoaktive, e çmuar prej kohësh për efektet e saj të dobishme shëndetësore pa efektet anësore të medikamenteve me recetë.

Procesi i nxjerrjes së Red Emperor CBD është pa kimikate dhe përdor dioksid karboni nën presion (CO2) për të tërhequr fitokimikatet e dëshiruara (si CBD) nga bima e kërpit. Procesi ynë është i lirë nga çdo tretës kimik i ashpër që përdoret shpesh për të nxjerrë vaj CBD. Nxjerrja e CO2 është miqësore me mjedisin dhe jo toksik, konsiderohet si metoda më e sigurt e nxjerrjes së bimëve në botë.

Red Emperor CBD punon me fermat e kërpit të certifikuara nga FDA në Kolorado, Kaliforni dhe Karolinën e Veriut. Ne u ofrojmë fermerëve tanë CBD klone kërpi me gjenetikë unike për të siguruar që ata të prodhojnë produkte kërpi të klasit të fjalës. Pasi dhe përpara se të korrren bimët tona të kërpit, fermerët tanë testojnë materialet bimore për t'u siguruar që ato nuk përmbajnë myk, myk ose metale të rënda.

Pasi të përfundojë procesi i testimit, fermerët tanë më pas dërgojnë dhe përpunojnë materialin bimor të pasur me fitokanabinoid në një nga objektet tona të licencuara të nxjerrjes, të cilët më pas i kthejnë produktet në produktet tona CBD të klasit botëror.

Produktet tona të gatshme prodhohen duke përdorur procese të certifikuara nga ISO ose GMP. Llojet tona unike dhe të patentuara të kërpit të marijuanës me CBD të lartë dhe me THC të ulët prodhojnë natyrshëm kanabinoidë dhe terpene më të dobishme se çdo lloj race ose kërpi i ngjashëm i gjetur në kërpin industrial kinez ose evropian.

Ndërsa kompanitë e tjera po ndërthurnin shtame kanabisi për të prodhuar më shumë THC, ekipi ynë gjenetik po krijonte shtame marihuanë për të prodhuar MË PAK THC për të prodhuar më shumë shtame kanabinoid jopsikotropike si CBD, CBG, CBN. Delta 8THC, dhe CBC

Të gjitha produktet tona janë projektuar për të shfaqur një spektër të plotë kanabinoidësh dhe terpenesh, dhe çdo produkt Red Emperor CBD & Delta 8 THC verifikohet nga një laborator i pavarur i palëve të treta për të siguruar produkte të sigurta, të qëndrueshme dhe me fuqi të lartë që lejojnë klientët tanë për të jetuar një jetë më të lumtur dhe të shëndetshme.

 

Si funksionojnë produktet Red Emperor CBD