Bulk HHC Disposable Vape Pens

$17.25 - $29.99

atra

gambaran

 Borongan HHC Disposable Vape Pens

 

HHC Disposable Vape Pens

Borongan Disposable Vape Pens

 

Naon épék fisik tina Bulk HHC Vape Pens?

Sanaos kalam vape nembé dileupaskeun, eupan balik sareng ulasan parantos luar biasa. The HHC Vape Pens henteu sapertos vape ganja anu sanés. Aranjeunna henteu ngabalukarkeun paranoia atanapi épék ngonci batuk saatos dianggo. Seuseueurna pangguna ngalaporkeun yén vaping HHC sami sareng Delta-9, sabab masihan épék euphoric sareng rélaxasi pikeun pikiran sareng awak.

Kumaha Produk HHC Kami Dihasilkeun? 

Kusabab seueur alesan, cannabinoid ieu henteu tiasa dilakukeun di laboratorium. Pikeun kasalametan sareng patuh, alat-alat anu diperyogikeun pikeun ngadamel HHC kedah disimpen di laboratorium. HHC produk cannabinoidal turunan hemp dijieun kalawan jumlah nu tangtu hidrogén. Ieu ngarobah struktur kimiawi. Hiji katalis logam ieu lajeng dipaké pikeun meta jeung sanyawa dina urutan nyieun HHC.

Naon kaayaan dilaporkeun bisa produk HHC mantuan kalawan?

  • Relief Kahariwang - Naha anjeun ngarasa hariwang ngeunaan kahirupan anjeun? HHC bakal ngabantosan anjeun bersantai!
  • Cerebral & Awak luhur - Naha anjeun siap ngahontal jangkung anyar?
  • Kabagjaan mungkin upami anjeun hirup hirup kalayan pandangan anu positif. Kéngingkeun pulpén vape HHC anjeun!
  • Pain Relief - Salaku urang umurna atawa maénkeun teuas teuing dina kahirupan urang, awak urang bisa jadi kudu make HHC pikeun ngagentos nyeri.
  • Rélaxasi - Sadaya épék tina HHC digabungkeun. BLISS!

 

Langkung épék HHC Disposable Vape Pens 

Pangguna Kevin Brown ngajelaskeun épék HHC salaku "rasa bagja sareng énergi anu ningkat [sareng] tingkat euforia anu rendah." Tapi, anjeunna henteu percanten yén éta tiasa bersaing sareng ganja (utamina delta-9 THC) dina hal épék atanapi mangpaat ubar.

Brown nyatakeun dina email yén aranjeunna ayeuna nuju ngalaksanakeun survey ngeunaan épék anu dilaporkeun dumasar kana produk anu dianggo ku jalma: 25mg Gummy of HHC. Ieu ngan ukur bukti anekdot yén ganja psychedelic hampang cannabinoid tanggung jawab pikeun épék anu dilaporkeun, tapi teu acan aya studi anu diterbitkeun ngeunaan manusa.

Gerdeman nyatakeun dina email yén HHC kirang kuat tibatan délta-9 sareng kamungkinan kirang kuat tibatan délta-8. Sanajan kitu, ieu variasina "kusabab kimia inconsistent nu nyiptakeun HHC peuntas sagala métode," Gerdeman dipedar.

Brown nyatakeun dina email yén HHC henteu tiasa ngabeungkeut reséptor endocannabinoid dina cara anu béda ti THC. Ieu sanés ngeunaan janten langkung kuat atanapi kirang kuat. Ieu ngeunaan épék béda jeung ukuran potency.

Russo nyatakeun yén HHC tiasa nyababkeun efek samping anu teu dihoyongkeun sabab sintétis.

Russo nyatakeun yén sistem endocannabinoid disaluyukeun pisan. "THC kuat teuing sorangan, ku kituna disebut agonis lemah dina reséptor CB1. Ieu hartosna afinitasna pikeun reséptor ieu rendah dugi ka sedeng.

Russo nyebutkeun yen agonists sintétik atawa CBD HHC Disposable Vape Pens langkung kuat tibatan éta sareng yén efek samping tiasa umum pisan, bahkan sateuacan kauntungan.

Gerdeman nyatakeun yén HHC ngagaduhan hiji kaunggulan tibatan THC: stabilitas.

Naon produk HHC tambahan anu sayogi?

Red Emperor CBD, perusahaan berbasis Georgia resep ngumumkeun HHC salaku produk pang anyarna! Kami ayeuna nawiskeun HHC Distillate Liter sareng HHC Gummies sareng HHC Tincture Drops salian ti HHC Vape Pens anu luar biasa.

 

bahan: Ekstrak Hexahydrocannabinol Hemp, Terpenes Tutuwuhan

beurat lbs 0.03
dimensi 1 × .25 × 5 di

 

Anjeun tiasa mésér HHC Vape Pens online ti Redemperorcbd.com. HHC Disposable Vape Pens  nyadiakeun éfék euphoric sarta kudu dilabélan luyu jeung jelas DEWASA-Maké wungkul parentah dina bungkusan.

Jauhkeun barudak tina jangkauan. Pikeun mésér, anjeun kedah sahenteuna 21 taun. Produk ieu saluyu sareng Bill Ladang 2018. Éta ngandung kirang ti 0.3% Delta-9 THCa sareng THCa. FDA sareng agénsi pangaturan anu sanés henteu marios atanapi nyatujuan produk ieu pikeun kaamanan atanapi khasiat. Produk ieu tiasa nyababkeun résiko pikeun kaséhatan méntal sareng fisik anjeun. Upami anjeun reuneuh, nyusuan, atanapi ngarencanakeun reuneuh, ulah nganggo produk ieu. Anjeun tiasa gagal tes ubar THC upami anjeun nganggo produk ieu. Pamakéan produk ieu tiasa nyababkeun épék mabok/psikoaktif, anu tiasa ditunda dugi ka 1 jam. Sanggeus ngonsumsi produk ieu, ulah ngajalankeun atawa ngajalankeun mesin nanaon.


B2B GORONG
 - Ngadaptarkeun Akun Grosir B2B anjeun pikeun harga panghandapna sadia.

 

singgetan
gambar produk
Author Peunteun
xnumxst nyaétaxnumxst nyaétaxnumxst nyaétaxnumxst nyaétaxnumxst nyaéta
Rating Penagihan
5 dumasarkeun kana 1 sora
brand Ngaran
Merkaba
Ngaran Produk
Bulk HHC Disposable Vape Pen
harga
USD 17.25-29.99
kasadiaan produk
Sadia dina Saham

informasi tambahan

Pilihan

Unit Tunggal BlueBerry Runtz, Unit Tunggal Cherry Abacus, Unit Tunggal Guava StarDawg, Unit Tunggal Northern Lampu, Unit Tunggal Pink Cookies, Unit Tunggal Sour Spasi Candy, Units Unlabeled BlueBerry Runtz, Unlabeled Unitis Cherry Abacus, Unit Unlabeled Jambu StarDawg, Unit Unlabeled Lampu Northern , Unlabeled Unitis Pink Cookies, Unlabeled Unitis Sour Space Cookies, Merkaba Branded Units Blueberry Runtz, Merkaba Branded Units Cherry Abacus, Merkaba Branded Units Guava StarDawg, Merkaba Branded Units Northern Lights, Merkaba Branded Units Pink Cookies, Merkaba Branded Space Candy

Harita

Aya can aya resensi.

Janten anu pangheulana marios "Pens Vape Disposable HHC Bulk"

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

pos comment