Bulk Hukum Delta 9 THC Gummies

$15.00 - $1,200.00

atra

gambaran

110 mg CBD + Delta 9 THC Gummies (Cherry Jeruk Nipis)

Tungtungna, légal Bulk Delta 9 THC gummies parantos sumping!

Ngarasakeun kacamatan kami Delta-9 THC samangka gummi. Bersantai, ngarasakeun relief, sarta diuk deui. Unggal sapotong boga 10mg of Hemp-turunan Delta-9 THC jeung 15mg CBD. rasa samangka Ieu nyadiakeun pamungkas dina Bliss.

Gummies Delta-9 THC kami ngandung 100% CBD turunan rami. Gummies ieu teu ngandung sanyawa sintétik atawa sanyawa kanyahoan.

Anjeun ayeuna tiasa heran kumaha hukum ieu. Gampang ngajawabna. Produk CBD sacara sah tiasa ngandung 0.3% Delta 9THC per beurat garing numutkeun RUU Ladang 2018. Gummies Delta-9 THC kami beuratna langkung seueur tibatan anu sanés (masing-masing beuratna langkung ti 5 gram). Pikeun nganteurkeun 10mg sah, hemp-turunan Delta 9 sareng 14mg CBD per sapotong, kami nganggo beurat garing.

Vegan, Gluten-Free, Dairy Free, sareng 100% Vegan!

Kami ngarékoméndasikeun anjeun mimitian ku satengah gummy, sareng antosan sahenteuna sajam sateuacan tuang deui. Anjeun tiasa nganggo produk ieu iraha waé dina sapoe. Nanging, kusabab aya THC dina produk, kami nyarankeun anjeun ngalakukeun éta dina lingkungan anu santai. Hindarkeun mesin beurat sareng ulah nganggo mesin beurat. *

Bahan: Gula Tiwu sareng Sirop Jagung, Campuran Pektin. Rasa Alami, Warna Alami. Asam sitrat. Hemp-Turunan Cannabinoids.

Delta légal 9 THC Gummies

Delta légal 9 THC Gummies

Legalitas Delta-9 THC Nyaéta Nasional. Ieu Rincianna.

 

nu 2018 Ladang Bill muka kamungkinan THC dumasar hemp.

Taun 2022, tapi RUU Ladang 2018 masih ngoyagkeun hal-hal di pasar ganja AS. Dina taun-taun ti saprak tagihanana dikuatkeun, produk-produk anu beunghar ku CBD turunan hemp, delta-8 THC, delta-10 THC, sareng cannabinoid munculna sanésna parantos sayogi pikeun massa berkat individu sareng perusahaan anu usaha dina sektor hémp booming.

Sababaraha merek dina industri hemp nembé ngamangpaatkeun kalenturan Ladang Bill pikeun nyiptakeun produk anu nyayogikeun pangalaman THC tradisional pikeun konsuménna.

 

Naha Produk Delta-9 THC Sah?

Jawaban pondokna nyaéta katangtu produk anu ngandung delta-9 THC tiasa sah! Éta langkung rumit tibatan éta. Produk ieu dumasar kana tingkat THC masing-masing sareng sumber THC.

RUU Ladang 2014 ngijinkeun budidaya rami industri anu terbatas pikeun ngadukung program panalungtikan. RUU Ladang 2018, ogé katelah UU Perbaikan Pertanian 2018, sacara signifikan ngalegaan ieu. Ieu legalized budidaya hemp di tingkat féderal. Saha waé anu ngagaduhan lahan, pangaweruh, sareng sarana pikeun ngamimitian operasi pertanian rami tiasa ngalakukeun éta. Hukum ogé nyatakeun yén hemp kedah kirang ti 0.3% THC per beurat garing. Ieu pikeun ngabédakeun rami industri (sering dianggo pikeun tali sareng tékstil sanés) tina pepelakan ganja anu dibudidayakeun khusus pikeun tujuan pangiriman THC.

Hemp, sapertos misan anu kuat, mangrupikeun anggota kulawarga pepelakan ganja sareng ngandung sajumlah cannabinoid (sanyawa kimia aktif anu aya dina pepelakan ganja). Panaliti sareng kultivator tiasa diajar sareng ngolah rami langkung bébas saatos RUU Ladang disalurkeun.

Produk CBD dumasar kana hemp tina katerangan naon waé gancang janten populér. Moal lami deui, produk jeung delta-8 THC-cannabinoids nu kapanggih dina jumlah renik dina hemp atawa ganja tutuwuhan, kitu ogé produk jeung delta-10 THC-cannabinoids, oge sadia. Ieu tiasa disintésis nganggo CBD ngasingkeun pikeun ngahasilkeun produk anu gaduh épék unik tina cannabinoid ieu. Seueur produser ayeuna milih ngaleungitkeun delta-9 THC tina ekstrakna atanapi ngirangan peranna dina produk spéktrum pinuh. Produk hemp anu sah sacara federal kedah ngandung kirang ti 0.3% delta-9THC per beurat garing.

Cannabinoid delta-9 THC, anu paling dipikanyaho sareng dipikacinta ku seueur pangguna ganja, tanggung jawab kana tingkat euphoric anu aya hubunganana sareng ngaroko ganja atanapi produk THC anu sanés di nagara hukum médis atanapi rekreasi sapertos edibles atanapi kartrij vape. Sanaos sah di sababaraha nagara bagian, éta henteu sah di tingkat féderal.

Sababaraha produser hemp kawas Redempeorcbd.com geus bisa ngagunakeun 0.3% delta-9-THC pangwatesan kana kaunggulan maranéhna. Aranjeunna tiasa nawiskeun produk kalayan jumlah delta-9-THC anu nyata ka pasar nasional mana waé salami produk ramina sasuai sareng sarat rasio ieu.

Paké sawawa Ngan
Maké déwasa wungkul
Dijual ka budak leutik dilarang pisan.

Sadia salaku 1,000 sapotong bulk dipak gummies, Unlabeled 30 ct kendi (100 unit MOQ), atawa 24-unit bungkus produk rengse ritel-siap merek Merkaba (4 kasus MOQ). diskon volume pikeun Rekening Grosir B2B diitung otomatis dina karanjang balanja.

$1,200.00

Bulk Dipak 110 mg CBD + Delta-9 THC Gummies (Cherry Jeruk Nipis, 1000 lembar

Kasadiaan: Dina Bursa
SKU:D8WD8G110-CLBLK
singgetan
gambar produk
Author Peunteun
xnumxst nyaétaxnumxst nyaétaxnumxst nyaétaxnumxst nyaétaxnumxst nyaéta
Rating Penagihan
henteu rating dumasarkeun kana 0 sora
brand Ngaran
Merkaba
Ngaran Produk
Delta 9 THC Gummies
harga
USD 15.00-1200.00
kasadiaan produk
Sadia dina Saham

informasi tambahan

pilih Pilihan

4 Potongan Sampel Pack Cherry Jeruk Nipis, 4 Potongan Sampel Pack Naga Berry, 4 Sapotong Sampel Pack Mango Passion, 4 Sapotong Sampel Pack Laskar Pelangi Candy, Unlabeled 30 Ct Jar Cherry Jeruk Nipis, Unlabeled 30 Ct Jar Naga Berry, Unlabeled 30 Ct Jar Laskar Pelangi Candy, Unlabeled 30 Ct Jar Mango Passion, Merkaba Brand 30 ct Jar (24 Unit Cherry Lime), Merkaba Brand 30 ct Jar (24 Unit Naga Berry), Merkaba Brand 30 ct Jar (24 Unit Mango Passion), Merkaba Brand 30 ct Jar (24 Unit Permen Pelangi), Bulk 1000 Buah Jeruk Nipis, Bulk 1000 Buah Naga Berry, Bulk 1000 Buah Mangga Gairah, Bulk 1000 Buah Pelangi Candy

Harita

Aya can aya resensi.

Janten anu pangheulana marios "Delta Hukum Bulk 9 THC Gummies"

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

pos comment