HHC Gummies bulk

$15.00 - $1,072.00

atra
Kategori: SKU: N / A

gambaran

Bulk & Grosir 25 mg HHC Gummies (Buah Punch)

 

 

Hayu urang turun jalur memori atawa sahenteuna ka gummies HHC bulk lorong. Gummies HHC ngidinan Anjeun pikeun indulge dina sagala rasa budak leutik kalawan pulas sawawa.

Anjeun tiasa ngarasakeun HHC biruang haseum jeung rasa punch buah, nyugemakeun huntu amis Anjeun , sarta sumanget anjeun. Unggal toples ngandung 1000mg HHC sareng 0.3% délta 9 THC. Anjeun bisa ngaharepkeun ajeg, chilling tinggi jeung gula halus gawena.

Naon HHC?

HHC, salah sahiji cannabinoids panganyarna tina hemp, dijieun ku hidrogénasi. HHC diduga nyerna dina cara anu sami sareng Delta 9 sareng langkung kuat tibatan Delta 8 atanapi 10.

Naha Gummies HHC Bulk langkung kuat tibatan Gummies Delta 8 THC

Sanajan teu acan kabuktian, loba peneliti yakin HHC jadi leuwih potent ti Délta 8 THC. Anjeun tiasa ningali sabudeureun anjeun tube pikeun manggihan video pamaké nguji HHC gummy biruang. Cannabinoid anyar ieu pasti bakal masihan délta 9 THC gummies ngajalankeun artosna. Kauntungan ageung tina gummies HHC nyaéta aranjeunna

bisa dijual di nagara mana wae jeung sagala jinis toko. Henteu peryogi lisénsi dispensari ganja anu mahal atanapi nagara-nagara pajeg cukai anu luhur ngecas dispensari ganja rekreasi normal.

Naon bédana antara gummies HHC sareng Delta 8,

Delta 8 mangrupikeun bentuk THC anu diisomerisasi anu tiasa nyiptakeun chill tambahan, tapi HHC mangrupikeun bentuk THC anu dihidrogenasi sareng ngahasilkeun anu santai sareng ngangkat.

HHC Gummies bulk

HHC Gummies bulk | Harga Grosir s

Naha gummies HHC kadaluwarsa?

Sanajan aranjeunna awét, gummies HHC ahirna béak. Pariksa labél dina bungkusan anjeun kanggo tanggal béakna pasti tina gummies HHC bulk anjeun.

Sabaraha lami éta bakal nyandak HHC-gummies najong?

Gummies HHC butuh antara 30-40 menit sateuacan anjeun mimiti ngarasa kakuatanana nyepak.

Dimana anjeun tiasa mésér gummies HHC Bulk di AS?

HHC gummies masih bisa hésé manggihan di toko, jadi éta pangalusna pikeun Mésér gummies HHC online.  Redemperorcbd.com jualan HHC gummies dina bulk sarta konfigurasi Unit tunggal. 

 

Label bodas HHC Gummies

Mesen Grosir HHC Gummies anjeun kalawan bungkusan kosong sangkan anjeun bisa brand labél sorangan.

Dupi abdi tiasa nyimpen gummies HHC dina kulkas?

HHC gummies teu kudu ditinggalkeun dina kulkas. Ieu bisa ngakibatkeun aranjeunna hardening teu ngahaja. Anjeun ogé kedah ngajaga aranjeunna tina daérah anu panas pikeun nyegah lebur ngahiji janten blog anu ageung. 

Sabaraha gummies chewable HHC anu kuring kedah tuang?

Kami ngarékoméndasikeun dimimitian ku boh hiji atawa dua gummies gumantung kasabaran Anjeun.

 

Naha Produk HHC Sah Di Nagara Kuring.

RUU Ladang 2018 otorisasi budidaya féderal hémp sareng turunanana. Turunan ganja sah kedah ngandung kirang ti 0.3% THC per beurat garing, numutkeun RUU Ladang 2018.

Sarat hukum ieu manglaku ka sadaya produk HHC, anu kalebet tuangeun sareng cartridges vape HHC.

Unggal nagara bagian boga pilihan pikeun ngadopsi hukum sarupa atawa recategorize zat dina tingkat sorangan. HHC sanes sanyawa umum dina pepelakan hemp janten kedah dirobih janten CBD, CBN atanapi CBC pikeun kéngingkeun éta.

Hukum ganja tiasa robih iraha waé. Ieu mungkin pikeun anggota DPRD nagara ujug-ujug nyatakeun ganja zat anu dikontrol. Kami ngarékoméndasikeun yén anjeun tetep énggal sareng sadaya peraturan anu ayeuna sateuacan anjeun nganggo HHC.

 

Sadia salaku 1,000 sapotong bulk dipak bulk HHC gummies, Unlabeled 30 ct kendi (100 unit MOQ), atawa 24-unit bungkusan bungkusan brand Merkaba ritel-siap produk (4 kasus MOQ).

 

25 mg HHC Gummies nyadiakeun éfék euphoric sarta kudu dilabélan sasuai jeung jelas DEWASA-Maké wungkul parentah dina bungkusan.

bahan: Sirop glukosa, gula, cai sulingan, pektin, hexahydrocannabinol ekstrak hemp, rasa alam jeung jieunan, warna alam jeung jieunan, asam sitrat, natrium sitrat.


B2B GORONG
 - Ngadaptarkeun Akun Grosir B2B anjeun pikeun harga panghandapna sadia.

 

 

singgetan
gambar produk
Author Peunteun
xnumxst nyaétaxnumxst nyaétaxnumxst nyaétaxnumxst nyaétaxnumxst nyaéta
Rating Penagihan
henteu rating dumasarkeun kana 0 sora
brand Ngaran
Merkaba
Ngaran Produk
HHC Gummies
harga
USD 15.00-1062.00
kasadiaan produk
Sadia dina Saham

informasi tambahan

Pilihan

4 Potongan Sampel Pack, Merkaba 30 ct Jar 24-Unit Case Pack Merkaba, 30 ct Jar Unlabelled, Bulk (1000 Potongan)

Harita

Aya can aya resensi.

Janten anu pangheulana marios "Gummies HHC Massal"

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

pos comment