Kami reueus ngékspor Hexahydrocannabinol-Acetate Distillate, ogé katelah HHC 0 Distillate sareng HHC-O Acetate Distillate, ogé THC-O Acetate Distillate (ogé katelah THC-0) ka Jepang ti Amérika Serikat.

Perlombaan pikeun Inklusi Global Cannabinoid Sah sareng Panarimaan Budaya Pimpin!

 

Jepang nembe muka leungeunna kana produk turunan rami. Sanajan kitu, tungtunan ketat dituturkeun. Hasilna, urang geus ditéang kaluar ku Jepang pikeun Hexahydrocannabinol O-acetate (ogé katelah HHCo na THC-O) -acetate, ogé dipikawanoh dina ngaran THCo.

Kami henteu kabayang untungna nembe gawé bareng sareng salah sahiji ti saeutik pisan grup di sakumna dunya anu parantos réngsé sareng disertipikasi ku Pamaréntah Jepang salaku Ékspor / Importir Hexahydrocannabinol Acetate anu disatujuan. Ogé katelah HHC -O-acetate sareng HHCo sareng THC -O-acetate ogé katelah THCo ka Jepang.

Naon sarat pikeun ngirimkeun Hexahydrocannabinol-Acetate Distillate, ogé disebut HHCo Distillate sareng HHC-O Distillate, sareng THC-O-acetate Distillate ka Jepang?

Aya sababaraha aturan. Peraturan ieu langkung penting, tapi henteu ngan ukur:

  • Pikeun ngimpor borongan HHC-O distillate  sarta HHCo kana Jepang, Anjeun kudu geus resmi disatujuan ku pamaréntah.
  • Produkna henteu kedah ngandung THC. Kusabab rumus khusus Jepang anu kami anggo, bahan kami nyumponan ambang ieu.
  • Anjeun kedah tiasa ngabuktikeun bets ku bets yén HHC, HHCo, atanapi THC-O asétat anjeun tina batang hemp jalu, siki, sareng sanés kembang.
  • Kami ayeuna nyandak pesenan dugi ka 1 kilogram (1 liter). Kami moal nampi pesenan kirang ti 1 kilogram (1 Liter).

Sabaraha Grosir HHC-0 Distillate Usaha Redemperorcbd.com Réngsé di Jepang?

  • Pasar ieu masih kawilang anyar dugi ka publikasi blog ieu. Kuring yakin éta adil yén kami salah sahiji panaratas di pasar. Nanging, kami parantos ngintunkeun Cannabinoid Hukum sacara internasional salami sababaraha taun ayeuna sareng henteu nyandak kasempetan ku artos klien kami.
  • Jepang masih diajar sareng urang kerja keras pikeun tetep up-to-date, fleksibel sareng patuh kana parobahan hukum Jepang.
  • Kami mendakan yén urang tiasa ngalakukeun kiriman anu langkung alit, tapi pesenan anu langkung ageung, nalika urang damel. Sanaos mimiti dina prosés ngabéréskeun Bea Cukai kami parantos diberesihan ngaliwatan laboratorium mitra kami sareng ayeuna tiasa nganteurkeun produk kami ka konsumén kalayan waktos clearance anu rada panjang. Produk anjeun kedah dugi dina 30-60 dinten rata-rata.
  • Urang teu bisa ngadalikeun waktos clearance, tapi urang bisa assure yén urang bakal meta profésional sarta légal pikeun mitigate sagala masalah poténsial.
  • Kami henteu deui nyandak pesenan pikeun HHC biasa, tapi kami bakal nyandak pesenan pikeun THCo bulk jeung Bulk HHCo kalawan 0% THC.
Borongan HHC-0 Distillate

Borongan HHC-0 Distillate

Naha anjeun resep milarian langkung seueur ngeunaan Pangalaman Impor / Ékspor Internasional sareng Cannabis Hukum? Pituduh kami pikeun Cannabis Internasional ayeuna sayogi dina publikasi blog ieu.

Kami sénsitip kana bédana waktu, tapi kami boga staf sadia 24 jam sapoé pikeun mantuan babaturan urang Jepang. Ngarasa Luncat ngahubungan kami iraha wae!

Perhatian ka Pembeli:

  • Anjeun tanggung jawab sagala konsékuansi.
  • Pikeun nampi pakét anjeun, anjeun kedah mayar 10% Tarif Pabean sareng, paling dipikaresep, anjeun kedah milih éta di Pabean.
  • Urang ogé ngajual terpenes - duanana terpenes direkayasa ogé live-terpenes.
  • Kami ngan ukur nampi cek, transfer kawat, pesenan artos, atanapi mata uang digital (salami anjeun tanggung jawab pikeun inflasi/deflasi-nilai mata uang digital).
  • Sateuacan urang tiasa ngolah paperwork, urang ngantosan dana mupus tina rekening bank urang.
  • Bea cukai bakal ngalebetkeun paperwork atas nama anjeun. Nalika éta sumping, aranjeunna bakal ngahubungi anjeun ku email atanapi telepon.
  • Saminggu sakali, kami ngirim sareng ngolah pesenan THCo/HHCo. Kami ngirim pesenan Senén sabab éta prosés anu rumit.
  • Pikeun ngolah paperwork, Rebo saméméh tanggal cut-off pikeun pesenan minggu hareup urang téh cut-off.
  • pesenan kartu kiridit teu katampa.
  • Ayeuna, pengiriman barang kirang langkung dua minggu.

Pilihan séjén pikeun Hexahydrocannabinol Acetate. Ogé katelah HHCO-asétat sareng HHC-0 sareng THCO-asétat. Ogé katelah THC-a0 Jepang:

  • Pangasing CBD
  • CBG ngasingkeun
  • CBC ngasingkeun
  • CBN ngasingkeun
  • Borongan Terpenes
  • Délta 8 THC
  • Delta 9 Gummies patuh
  • Délta 10 THC

    Borongan HHC-O Distillate - Hexahydrocannabinol - Asétat

    HHC-O (hexahydrocannabinol-acetate) mangrupikeun salah sahiji cannabinoid pang anyarna pikeun asup kana industri ganja. Éta mangrupikeun cannabinoid anu diturunkeun tina isolat CBD. CBN, CBC sareng CBG mangrupikeun cannabinoid turunan rami sanés anu janten popularitas.

    Pangaruh HHC-O tiasa ampir sami sareng délta 9 THC. Ieu sababna HHC-O mangrupikeun cannabinoid anu langkung kuat tibatan délta 8 THC. HHC ayeuna gampang sayogi dina jumlah ageung pikeun nyumponan paménta pasar.

    Inpormasi ngeunaan Produk Distillate HHC-O Grosir kami

    • Hexahydrocannabinol-asétat murni
    • Ngandung 98% + Total cannabinoids aktip (TAC).
    • 100% Hemp-Turunan
    • Ieu ngandung kirang ti 0.3% Delta-9-THC

    Sadaya produk HHC-O kami asalna tina HHC turunan hemp. Aranjeunna légal dina duanana hukum féderal jeung kaayaan. Anjeun tanggel waler pikeun nangtukeun naha produk ieu sah di daérah atanapi daérah anjeun sateuacan mésér HHC online.

    Naon Hexahydrocannabinol-acetate?

    Industri ganja parantos ngalangkungan produk CBD sareng THC pikeun nawiskeun cannabinoid sanés. Aya seueur produk anu ngandung délta 8 THC, CBC sareng CBN ogé THC-O. Kiwari, HHC-O (hexahydrocannabinol-acetate) nuju muncul.

    HHC-O, a cannabinoid kuat kapanggih dina tutuwuhan ganja, katelah "cannabinoid potent". Éta sami sareng THC. Anu ngajadikeun hexahydrocannabinol-asétat béda nyaéta hidrogénasi sareng asetilasi. Éta ngan saukur délta hidrogénasi 8 THC. Produk ieu teras diasetilasi pikeun ngadamel HHC-O. Réaksi kimiawi antara hidrogén jeung THC ngarobah beurat molekul produk jeung struktur geometri. Ieu nyababkeun sanyawa stabil anu langkung tahan ngalawan panas sareng gaduh umur rak anu langkung panjang.

    HHC0-O Pangaruh

    THC sareng HHC-O ngagaduhan struktur molekul anu ampir sami, anu tiasa ngabingungkeun panitén anu henteu terlatih. Aya sababaraha béda konci anu ngajadikeun HHC O leuwih stabil. Bedana ieu ogé bisa ngarobah épék psikoaktif HHC. HHC-O langkung psikoaktif dibandingkeun sareng HHC bahkan tiasa langkung psikoaktif tibatan delta-9 THC.

    Luhurna sami sareng cannabinoid psikoaktif anu sanés, anu ngahasilkeun sensasi euforia anu sami sareng nalika anjeun nyandakana. Métode konsumsi bakal nangtukeun lilana épék. HHC-O tiasa rada kirang kuat tibatan délta 9, tapi éta masih langkung kuat tibatan délta 8. HHC-O tiasa dianggo pikeun kéngingkeun tingkat hukum anu langkung kuat tibatan délta 9.

    Kami henteu acan tiasa ngadamel pernyataan definitif ngeunaan mangpaat ubar HHC. Urang kedah ngantosan dugi panalungtikan salajengna dilakukeun ngeunaan sipat ubar sareng cannabinoid HHC. Mayoritas pernyataan ngeunaan mangpaat kaséhatan HHC-O ngan dumasar kana pangalaman pribadi.

    Kumaha carana ngahasilkeun HHC-O?

    Aya pasar anu ageung pikeun cannabinoid sanés tina hemp. Pikeun ngahasilkeun jumlah HHC anu ageung, anjeun peryogi seueur pepelakan rami. Perlu hidrogénasi atanapi isomerize hemp pikeun kéngingkeun jumlah cannabinoid anu bermakna.

    Isomerisasi sareng ékstraksi CBD turunan hemp diperyogikeun pikeun ngahasilkeun jumlah anu signifikan tina délta 8 THC atanapi délta 10 THC pikeun tujuan komérsial. Prosés anu sami tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun jumlah HHC anu signifikan nganggo CBD. Prosésna rada béda sabab ngagunakeun prosés hidrogénasi tinimbang isomérisasi. HHC teu tiasa diekstrak sacara alami dina jumlah anu cekap pikeun ngahasilkeun jumlah anu ageung, janten éta kedah dirobih tina CBD. The HHC lajeng bisa acetylated sangkan HHC-O.

    Kumaha Hukum Hexahydrocannabinol-acetate?

    RUU Ladang 2018 ngalégalkeun rami sareng sadaya turunanana. Tutuwuhan rami hukum (Cannabis Sativa), ngandung kirang ti 0.3% THC, sanyawa psikotropika anu aya dina ganja. Cannabis Sativa dianggap ganja lamun ngaleuwihan 0.3%.

    Ekstrak HHC anu kami anggo nyaéta 100% rami hukum federal. Ekstrak hemp henteu ngaleuwihan 0.3% delta-9 THC salami prosés manufaktur. HHC, sapertos délta 8 sareng 10, sah di tingkat féderal upami sasari tina hemp.

    Kumaha ngagunakeun HHC-O

    Anjeun tiasa meakeun HHC dina cara anu sami sareng CBD sareng délta 8 THC. Cara anjeun ngonsumsi HHC bakal nangtukeun iraha éta mimiti dianggo.

    HHC-0 Vaping

    Produkna tiasa dianggo pikeun ngeusian kartrij vape HHCO. Éta idéal pikeun nyieun cartridges vape gancang sarta gampang alatan viskositas low na. Balukar tina vaping langsung. Uap kaseuseup gancang sarta asup kana bayah anjeun. Teras langsung kana aliran getih anjeun. Nu luhur bakal mimiti manifest dina hitungan menit. Rata-rata, pangaruhna salami dua dugi ka tilu jam.

    HHC-0 Edibles

    HHC-O ogé tiasa dilebetkeun kana tuangeun. HHC-O bisa dipaké pikeun nyieun cookies, gummies, muih, Manisan, atawa edibles séjén. HHC-O ampir sami sareng délta 9 THC dina hal épék sareng potency. Sababaraha pangguna ngaku yén HHC-O bahkan langkung kuat tibatan delta-9 THC. Tingkat kasabaran anjeun ka THC kedah janten dasar dosis anjeun.

    HHC-0Tinctures

    Pikeun nyieun tinctures, HHC bisa digabungkeun jeung minyak MCT atawa minyak siki hemp. Tinctures ogé bisa dipaké pikeun administer edibles HHC-infused atanapi sublingually. Anjeun bakal ngarasa épék dina hitungan menit lamun tincture disimpen dina létah anjeun. Candak bentuk ubar anu tiasa didahar sahenteuna sahenteuna 1 dugi ka 2 jam sateuacan anjeun ngaraos épék nanaon.

    Catetan produk

    • Produk hexahydrocannabinol-asétat kami henteu dievaluasi ku FDA.
    • HHC-O henteu kedah dianggo pikeun ngadiagnosis, ngubaran atanapi ngubaran panyakit naon waé.
    • Sateuacan nganggo produk kami, konsultasi ka dokter anjeun.
    • Upami anjeun resep nginum obat, konsultasi ka dokter anjeun.
    • Upami anjeun hamil, atanapi asuhan, ulah nganggo produk kami.
    • Sateuacan nganggo produk ieu, konsultasi ka dokter anjeun.

    Uji Narkoba sareng HHC-O

    Teu aya data anu cekap ngeunaan kumaha hexahydrocannabinol-acetate (HHC-O) tiasa mangaruhan tés narkoba. Métabolit HHC-O tiasa nyababkeun positip palsu dina tés pikeun métabolit THC. Upami anjeun diwajibkeun lulus saringan ubar, ulah nganggo produk ieu.

 

Beuli Produk HHC-0 online ti Redemperorcbd.com