JADI KREDITOR GROSIR B2B CBD

Borongan Terpenes pikeun Diobral

Sadaya terpenes borongan cair kami organik, non-GMO, sareng terpenes kelas dahareun. Éta asalna tina sumber pepelakan anu béda-béda di sakumna dunya. Anjeun tiasa nganggo masing-masing pikeun kéngingkeun anu pangsaéna tina unggal terpene, atanapi ngagabungkeun aranjeunna ku cara anu béda pikeun pamekaran produk. Aya seueur terpenes bulk & borongan turunan ganja.

Borongan Terpenes

Borongan Terpenes

Sadia borongan terpenes Isolates

  • Alfa Bisabolol
  • Alpha Phellandrene
  • Alfa Pinene
  • Beta Caryophyllene
  • Béta Pinene
  • Cadinene
  • Camphene
  • Kapur barus
  • Citral
  • Sitronelol
  • Delta 3 Carene
  • eucalyptol
  • Eugenol
  • Gamma Terpinena
  • Geraniol
  • Humulene
  • Limonene
  • Linalool
  • Nerol
  • Nerolidol
  • Ocimene
  • Para-Cymene
  • phytol
  • pulegone
  • terpineol
  • Terpinolena
  • Valencénna

STRUK HYBRID

  • ACDC
  • Anjing Walker og
  • Cookies pikeun Girl pramuka
  • Headband
  • Panonpoé Tilelep
  • Hazem Super Lemon
  • XJ-13 Hibrid
  • Tangie
  • OG Kush
  • Cherry Pie

STRUK HYBRID

  • ATF
  • Durban Racun
  • Green rengat
  • nanas Express
  • Campuran Sativa
  • Dieel Super Sup
  • Karéta ancur
  • bulao Dream
  • lemon sigung
  • Strawnana
  • Goji OG
  • Wi-Fi OG

STRAIN INDIKA

  • Ungu Grandaddy
  • indica
  • Tahoe OG
  • Gorila lem #4
  • Opak Opak
  • Cookies jeruk
  • SFV OG
  • Clementine
  • Gelato
  • Pisang Kush
  • Zkittles

PROFIL pangaruh TERPENE borongan has

 

Aya kamungkinan sajajalan! Tanya ngeunaan formulasi custom sarta profil pangaruh tambahan.

Panghargaan Unggul Murni GORONG ganja TERPENES  pikeun dijual Sadia dina Bulk jeung borongan

Anjeun ayeuna tiasa nambihan terpenes ganja anu nyata, terjangkau, sareng sah kana rumusan produk naon waé! !

Kami nawiskeun kualitas pangsaéna, anu meunang panghargaan, turunan ganja sareng formulasi terpene turunan pepelakan. Sadaya terpenes ganja kami asalna tina galur asli sareng gaduh nol cannabinoid. Terpenes sadaya-alam kami ngamungkinkeun para nasabah nyiptakeun adat Rumus minyak CBD. Terpenes anu diturunkeun tina pepelakan urang asalna tina pepelakan anu sanés teras digabungkeun ku ahli kimia aromatik kami pikeun niron ambu tina galur ganja. Pikeun niron galur karesep anjeun langkung akurat, kami bahkan nambihan flavonoid organik murni. Terpenes turunan ganja atanapi turunan pepelakan urang tiasa ditambihan kana E-cair anjeun, Tincture, Minyak Hemp, formulasi minyak ganja anu beunghar CBD. Anjeun tiasa ngagaleuh rumus terpene organik kami sacara borongan atanapi sacara ageung dina ampir sagala galur.

** Kasadiaan bisa rupa-rupa alatan suplai jeung paménta konstrain.

Kami ogé ngajual Terpenes Kelas Pangan Murni, Terpenes Organik, sareng Terpenes Tutuwuhan Asalna sacara Bulk atanapi Grosir. Pinene na Camphene oge sadia. Bisa jadi aya sababaraha variasi dina kasadiaan alatan konstrain paménta jeung suplai.

Borongan Cannabis-turunan Terpenes pikeun Dijual

Hakekat ganja nyaéta minyak atsiri ganja. Bahan kimia bio ieu, sareng cannabinoid sapertos THC sareng CBD, nyiptakeun propil rasa sareng aroma pikeun unggal galur. Terpenes, komponén kimia utama minyak atsiri tina Cannabis, parantos janten kecap konci anu populer di industri. Aya seueur jinis biokimia sanés dina minyak atsiri anu nyayogikeun rasa, aroma, sareng épék biologis. Sanaos seueur anu dipikanyaho ngeunaan terpenes, panggunaan ubar sareng rekreasi, masih seueur anu kedah diajar ngeunaan interaksi kimiawi anu nyiptakeun pangaruh rombongan.

Kami ngan ukur nganggo terpenes murni, organik, otentik, sareng fungsional. Kami gaduh téknologi ékstraksi sareng partnerships pangsaéna di dunya pikeun ngahasilkeun terpenes ganja anu paling luhur sareng paling efektif.

Terpenes Grosir kami Unik - Naon rusiahna?

affordable Rumus terpene kami mangrupikeun salah sahiji ekstrak turunan ganja sareng turunan pepelakan anu paling terjangkau. Ieu alatan métode ékstraksi proprietary urang, sourcing jeung tim formulasi.

California & Colorado Sourced - Formulasi terpene kami asalna tina ékonomi Cannabis anu paling maju di sakumna dunya, ngamungkinkeun aksés kana galur anu pangsaéna di dunya.

tetep Prosés proprietary kami nyiptakeun galur nganggo ekstrak ganja anu diperkaya, anu teras dianalisis pikeun profil Terpene anu dikenal. Kontrol ieu mastikeun yén unggal angkatan ekstrak ganja konsisten.

epektip Kami parantos nampi tanggapan ti seueur rébu palanggan dugi ka ayeuna produk kami nawiskeun épék rekreasi sareng ubar anu efektif sareng sinergis nalika digabungkeun sareng CBD sareng THC.

Seungit Seueur profil anu diperkaya urang gaduh rasa sareng sanyawa aroma anu henteu diekstrak nganggo metode tradisional. Produk terpene ieu mangrupikeun sababaraha anu paling ngeunah.

Murni Tés pihak katilu mastikeun yén para nasabah ngajamin yén sadaya produk didamel tina bahan anu berkualitas. Sababaraha métode purifikasi dipaké pikeun miceun sagala rereged sésana atawa racun sanggeus prosés ékstraksi.

transparansi Kami yakin transparansi mangrupakeun konci pikeun produk kualitas; tujuan urang katengtreman pikiran. Unggal bets produk urang diuji ku pihak katilu tur nuturkeun prakték pangalusna industri. Standar terpene kami kalebet 0% THC, henteu aya péstisida atanapi Kontaminasi Mikroba, sareng henteu aya pangleyur.

Kabuktian Pamimpin Terpenes kami parantos kéngingkeun pujian sacara internasional ngalangkungan gawé bareng ekslusif kami sareng seueur merek pen minyak ganja. Salah sahiji mitra kami nembe namina top THC distillate vaporized pen di Southern California. Anjeunna ogé meunang Tempat Kahiji dina Piala Karma di Kanada.

Téhnologi Kabuktian Terpenes kami diproduksi nganggo téknologi distilasi fraksional proprietary sareng téknik purifikasi. Kontrol sareng konsistensi produk tiasa dihontal ku fraksinasi. Urang nyieun deui profil rasa jeung efektivitas galur dipikawanoh. Sacara koléktif, tim ékstraksi kami gaduh pangalaman langkung ti 30 taun dina ékstraksi ganja.

Élmu-disetir - Inti téknologi kami nyaéta pamahaman kami ngeunaan biokimia dina tingkat génomik na. Pangaruh rombongan diungkabkeun ku diajar kode genetik galur anu dianggo dina produk urang. Sacara koléktif, tim kami gaduh pangalaman langkung ti 40 taun dina biotéhnologi génomik sareng parantos damel sareng sababaraha tokoh anu pang menonjol ayeuna dina génomics.

Scalability Platform téknologi urang tiasa skala ka tingkat industri. Ieu bakal ngidinan harga turun sakumaha paménta pasar naék.

Konci Cannabis Grosir Terpenes

BETA-CARYOPHILNE
Beta-caryophyllene, sesquiterpene, kapanggih dina seueur pepelakan, kalebet cengkéh, lada hideung, daun kayu manis, cengkéh sareng basil Thailand. Éta ogé tiasa dipendakan dina jumlah leutik dina lavender. Ambuna tiasa didadarkeun salaku lada, lada, sareng / atanapi kayu. Caryophyllene (CB2) mangrupikeun hiji-hijina terpene anu dipikanyaho anu berinteraksi sareng sistem endocannabinoid. Panaliti nunjukkeun yén b-caryophyllene ngajangjikeun pikeun rencana pengobatan kanker. Panalungtikan geus ditémbongkeun yén b-caryophyllene selektif ngiket reséptor CB2, sarta mangrupa antagonis CB2 fungsi. Saterusna, b-caryophyllene geus diidentifikasi minangka ligan reséptor CB2 fungsional nu non-psikoaktif dina dahareun jeung salaku macrocyclic anti radang cannabinoid.

KAMPEN
Monoterpene Camphene ngaluarkeun bau haseum tina leuweung beueus sareng jarum cemara. Camphene tiasa maénkeun peran penting dina pencegahan panyakit kardiovaskular. Uji klinis nunjukkeun yén camphene nurunkeun kadar kolesterol plasma sareng trigliserida diantara beurit hiperlipidemik. Panaliti ieu masihan wawasan ngeunaan kamungkinan camphene dianggo gaganti agén nurunkeun lipid farmasi anu parantos kabuktosan nyababkeun karusakan ati, masalah peujit sareng peradangan. Ieu nyalira merit panalungtikan salajengna.

Camphene_Terpene_Wholesale

Borongan Camphene Terpene

CARENE
Delta-3-carene, a monoterpene bicyclic, ngabogaan amis, bau pungent. Éta tiasa dipendakan dina minyak atsiri anu mangpaat sareng séhat, sapertos minyak juniper berry, minyak jarum cemara, sareng minyak cypress. Delta-3-carene, dina konsentrasi luhur bisa ngabalukarkeun depresi sistim saraf pusat. Hal ieu dipaké pikeun ngagaringkeun cairan awak sapertos kesang, cimata, sareng mukus.

HUMULENE
Humulena, ogé katelah humuléna atanapi a-caryophyllene, nyaéta sesquiterpene anu mangrupa isomér b-caryophyllene. Humulene tiasa dipendakan dina galur hops sareng ganja sativa sareng profil terpene borongan sanés. Humulena masihan bir 'aroma hoppy anu khas. Humulene gaduh sipat anti-tumor sareng anti-baktéri. Ogé suppresses napsu. Humulene parantos dianggo dina kombinasi sareng b-caryophyllene pikeun ngubaran peradangan. Humulene parantos lami dianggo dina ubar Cina. Éta tindakan salaku suppressant napsu jeung AIDS dina leungitna beurat.

LINALOOL
Linalool, monoterpenoid, ngagaduhan nada kembang sareng lavender. Linalool mangrupikeun monoterpenoid anu ngamajukeun épék anu tenang sareng santai. Linalool parantos dianggo salaku bantosan bobo salami ratusan taun. Linalool ngurangan kahariwang disababkeun ku THC murni. Hal ieu ngajadikeun eta mangpaat dina ngubaran duanana kahariwang jeung psychosis. Linalool tiasa naekeun sistem imun, ngirangan peradangan dina bayah sareng mulangkeun fungsi kognitif sareng émosional. Hal ieu ngajadikeun eta mangpaat pikeun pengobatan Panyakit Alzheimer.

Bulk Limonene Terpene

Bulk Limonene Terpene

 

LIMONENE
Monoterpénoid saperti limonén nyaéta sanyawa monoterpénoid anu mangrupa salah sahiji ti dua sanyawa utama anu dijieun tina pinene. Limonene ngagaduhan bau jeruk anu kuat anu bau sapertos jeruk nipis, lemon, sareng jeruk. Variétas anu beunghar limonene ngamajukeun paningkatan dina wanda, sikep, sareng wanda. Citrusy terpene ieu, anu ogé aya dina pepermin, rosemary, juniper, sareng juniper, mangrupikeun konstituén utama kulit buah jeruk. Éta ogé tiasa dipendakan dina seueur minyak jarum pinus. Inhalasi mangrupikeun cara anu saé pikeun nyerep Limonene sareng gancang asup kana aliran getih. Panaliti klinis nunjukkeun yén éta ngabantosan nyerep terpenes sanés ngalangkungan kulit sareng jaringan sanés.

MYRCENE
Myrcene (husus b-myrcene) mangrupakeun monoterpene. Ieu mangrupikeun terpene anu paling sering diproduksi tina ganja. Sababaraha variétas malah ngandung saloba 60% tina minyak atsiri. Ambu na digambarkeun salaku herbal, musky, sarta earthy - sarupa cengkéh. Tingkat myrcene anu luhur dina ganja (biasana langkung luhur ti 0.5%) nyababkeun pangaruh "couchlock" anu kasohor dina galur ganja ubar Indica klasik. Myrcene tiasa dipendakan dina minyak hops sareng buah jeruk, minyak kayu putih atanapi thyme liar ogé jukut jeruk, daun salam, kayu putih sareng seueur tempat anu sanés.
tutuwuhan lianna. Myrcene mangrupikeun sanyawa ubar anu ngagaduhan sipat khusus urang borongan terpenes. Éta nurunkeun résistansi kana halangan getih otak. Hal ieu ngamungkinkeun eta jeung bahan kimia séjén ngaliwatan panghalang leuwih gampang jeung gancang.

PHELLANDRENE
Phellandrene tiasa didadarkeun salaku pepperminty kalayan seungit jeruk hampang. Phellandrene ngagaduhan sipat ubar khusus. Pangobatan Tradisional Cina parantos dianggo pikeun ngubaran masalah pencernaan. Ieu salah sahiji sanyawa pangpentingna dina minyak turmeric. Minyak ieu dianggo pikeun ngubaran sareng nyegah inféksi jamur sistemik.

PINÉN
Pinene mirip sareng namina. Éta ngagaduhan ambu anu béda tina pinus, fir sareng aroma kayu anu sanés. Pinene mangrupikeun monoterpene anu penting pisan pikeun sato sareng pepelakan. Éta ngaréaksikeun sareng bahan kimia pikeun ngabentuk rupa-rupa terpenes sareng sanyawa sanés. Pinene dianggo salaku expectorant, bronkodilator, sareng anti radang dina ubar. Studi klinis nunjukkeun yén épék THC tiasa ngirangan upami dicampur sareng pinene.

TERPINEOL
Tilu monoterpénoid anu raket patalina nyaéta terpinen-4, a-Terpineol sareng 4-terpineol. Ambu Terpineol parantos dibandingkeun sareng kembang kembang sareng lilacs. Tingkat pinus anu luhur dina ganja tiasa masker seungit Terpineol. Terpineol dipikanyaho pikeun épék santai sareng nenangkeun, khususna a-terpineol. Cai mibanda anti malaria, inhibitor AChe, sarta sipat antibiotik.

TERPINOLENE
Terpinolene, komponén Rosemary na sage, ogé kapanggih dina minyak diturunkeun tina Monterey Cypress. Hal ieu dipaké dina parfum jeung sabun. Ieu repels serangga ogé. Terpinolene ngagaduhan aroma piney kalayan nuansa floral sareng herbal anu halus. Mibanda rasa amis anu reminiscent tina buah jeruk kayaning jeruk jeung lemons. Terpinolene mangrupakeun depressant sistim saraf pusat nu bisa dipaké pikeun ngainduksi sare, drowsiness, atawa pikagumbiraeun psikologis jeung kahariwang. Terpinolene ogé nyata ngurangan éksprési protéin AKT1 dina sél K562, sarta ngahambat tumuwuhna sél aub dina rupa kangker manusa.