CBD FAKTA JEUNG PANTANYAAN KU RED EMPEROR CBD

Naon cannabidiol (CBD)?

Cannabidiol atanapi CBD mangrupikeun cannabinoid alami sareng salah sahiji komponén anu paling seueur tina pepelakan rami. CBD aman dikonsumsi sareng henteu psikoaktif. Geus lila dipuji pikeun épék kaséhatan mangpaat na tanpa efek samping tina pangobatan resép biasa.

D8 Disposable Gorobag 1 Gram Disposable

Naha anjeun gaduh réréncangan anu cicing di Amérika Serikat dimana ganja masih Ilegal? Entong ngantepkeun réréncangan anjeun denda sareng waktos panjara pikeun ngaroko pepelakan, wartosan aranjeunna ngeunaan produk Delta 8 THC kami anu sah sacara federal di 50 nagara bagian!

Naha perusahaan pihak katilu nguji produk anjeun pikeun kualitas sareng kaamanan?

 

Sumuhun. Red Emperor CBD bangga gaduh standar pangluhurna ngeunaan kamurnian, potency, sareng kualitas produkna. Red Emperor CBD diuji pihak katilu pikeun Profil Cannabinoid, Uji Pestisida, Saringan Mikrobiologis, sareng Analisis Terpenes.

Ti mana asal minyak CBD anjeun?

Minyak CBD kami didamel nganggo rami industri standar Organik anu disertakeun di California sareng 100% gratis tina bahan sintétis atanapi jieunan. Minyak hemp tina rami industri ayeuna sah pikeun dikirimkeun di Amérika Serikat.

Naha Produk CBD anjeun bakal ngajantenkeun kuring "luhureun?"

Henteu. Anjeun moal ngalaman rarasaan "luhur" nalika anjeun ngonsumsi produk minyak CBD. Minyak CBD anu dianggo dina Red Emperor CBD asalna tina pabrik hemp industri, ku kituna éta moal masihan anjeun bahan THC anu sami.

Naha produk CBD anjeun bakal ngajantenkeun kuring gagal dina uji ubar?

CBD dianggap teu kadeteksi dina saringan ciduh atanapi cikiih. Sadayana Beureum Kaisar CBD produk asalna tina tutuwuhan hemp industri jeung maranéhna sasuai jeung peraturan lumaku ngeunaan eusi tetrahydrocannabinol (THC).

Maca Langkung Ngeunaan CBD sareng Uji Narkoba.

Dupi aya efek samping négatip?

Produk CBD Kaisar Beureum aman, non-psikoaktif, sareng teu gaduh efek samping négatip.

Naon ékstraksi CO2?

Kaisar Beureum CBD ngagunakeun prosés ékstraksi CO2 bébas kimiawi anu ngagunakeun karbon dioksida pressurized narik phytochemicals dipikahoyong (sapertos CBD na cannabinoids séjén) tina tutuwuhan. Proses ieu henteu ngandung pangleyur kimiawi agrésif anu sering dianggo pikeun nimba minyak CBD. ékstraksi CO2 nyaeta ramah lingkungan sarta non-toksik. Sanaos dianggap metode ékstraksi pepelakan anu paling mahal di dunya, éta ogé dianggap paling aman.

Kumaha cara kuring nyandak CBD sareng dina dosis naon?

Sateuacan nambihan minyak CBD kana regimen anjeun, sapertos suplement naon waé, pastikeun anjeun parios ka dokter anjeun pikeun mastikeun yén zat ieu mangrupikeun pilihan anu saé pikeun anjeun. Ieu hususna penting lamun anjeun nyokot sababaraha pangobatan anti rebutan. Minyak CBD tiasa dikonsumsi ku sababaraha cara: tincture, kapsul, vaping minyak, sublingual, atanapi bahkan topikal. Nalika nyandak CBD, teras turutan petunjuk dina bungkusan produk anu anjeun mésér.

Naon Beda Antara Spéktrum Penuh, Spéktrum Lega, sareng Produk CBD Nol THC?

Dupi anjeun nawiskeun kawijakan balik?

Sumuhun. Kapuasan anjeun mangrupikeun prioritas utama pikeun kami, naha éta pesenan anjeun dirojong ku garansi artos 90 dinten.

Naha anjeun tiasa ngirim produk CBD Kaisar Beureum ka unggal nagara?

Urang tiasa ngirim produk Red Emperor CBD ka unggal nagara bagian AS, iwal Kansas (KS), Arkansas (AR), sareng Louisiana (LA). Urang ayeuna teu boga pengiriman barang internasional.