Diropéa: Naha Produk Delta 8 THC Hukum di Propinsi Kami?

Apdet 6 / 30 / 2021

Kami nembé ngagaduhan Émbaran Pembaruan yén nagara bagian Nevada ngalarang penjualan sareng distribusi produk Delta 8 THC. Anjeun tiasa ngaharepkeun langkung seueur nagara anu parantos ngesahkeun ganja rekreasi pikeun ngalakukeun hal anu sami pikeun ngalindungan ilegalna RAKET PAJAK. Ieu henteu acan diumumkeun ngalangkungan berita-berita na. ieu serat anu dikirim ka kuring ti salah sahiji réncang bisnis kuring.

Apdet 6 / 8 / 2021

Texas Legislature nolak ngajantenkeun Delta 8 THC ilegal

https://news.google.com/articles/CCAiCzlaVjc0ZWNTaVF3mAEB?hl=en-US&gl=US&ceid=US%3Aen

Diropéa: May 25, 2021

Delta-8 THC ayeuna sah di PALING-PIT kaayaan, sababaraha nagara bagian parantos nempatkeun larangan atanapi larangan. Ieu mangrupikeun inpormasi anu paling diénggalan urang tina Kaisar Beureum CBD. Éta tanggung jawab anjeun pikeun nuturkeun sadaya hukum nagara tapi dugi ka janten Federally Legal Delta 8 -THC nyaéta% hukum persén 100% berkat tagihan Trump Farm of 2018 anu ngesahkeun CBD sareng SADAYA komponén pepelakan. Punten bantosan nyebarkeun berita ngeunaan Delta-8 THC khususna di nagara bagian anu masih haram. Aranjeunna nembé masihan saurang jalma hideung minggu kamari HIRUP DI Panjara tanpa Parole di Mississippi pikeun ngilikan 1 ons ganja. Tingali:  https://nypost.com/2021/05/13/court-upholds-life-sentence-for-man-convicted-of-marijuana-possession/

Minoritas masih ditéwak sareng dipasihan catetan kriminal anu tetep dina rékorna saumur hirup di sababaraha nagara bagian sedengkeun anu sanés ngajual milyaran bebas. Urang tiasa ngabantosan ngeureunkeun ketidakadilan ieu ayeuna.

Ieu daptar nagara bagian anu ayeuna ngagaduhan nol larangan atanapi Watesan

Délta 8 THC Legalitas Ku Nagara 

nagara Délta 8 Pinuh Hukum Hukum Rékréasi
Alabama nuhun teu
Alaska teu nuhun
Arizona teu nuhun
Arkansas teu teu
California nuhun nuhun
Colorado teu nuhun
Connecticut nuhun nuhun
Waspada teu nuhun
Kacamatan Columbia nuhun nuhun
Florida nuhun teu
Géorgia nuhun teu
Hawaii nuhun nuhun
Idaho teu teu
Illionis nuhun nuhun
Indiana nuhun teu
Iowa teu teu
Kansas nuhun teu
Kentucky teu teu
Louisiana nuhun teu
Maine nuhun nuhun
Maryland nuhun nuhun
Massachusetts nuhun nuhun
Michigan nuhun nuhun
Minnesota nuhun teu
Mississippi nuhun teu
Missouri nuhun teu
Montana teu nuhun
Nebraska nuhun teu
Nevada Teu Apdet 6/30/21 nuhun
New Hamshire nuhun teu
jersey New nuhun nuhun
New Mexico nuhun teu
York énggal Smokalbles Diwatesan nuhun
Karolina Kalér nuhun teu
North Dakota nuhun teu
Ohio nuhun teu
Oklahoma nuhun nuhun
Oregon nuhun nuhun
Pennslyvania nuhun teu
Rhode Islandia teu nuhun
Carolina Kidul nuhun teu
South Dakota nuhun teu
Tennesee nuhun teu
Texas nuhun teu
Utah teu teu
Vermont teu nuhun
Virginia nuhun teu
Washington Leres Naséhat Hungkul nuhun
Virginia Kulon teu teu
Wisconsin nuhun teu
Wyoming nuhun teu

 

Delta-8 THC parantos janten produk jual hemp anu paling panas anu disahkeun dina tagihan tegalan 2018, sareng tangtosna kusabab nagara-nagara beuki populér nyobian ngalarang. Bagian anu héran nyaéta seueur nagara yén ganja anu dilegalisasi ngalarang produk Delta 8. Alesan? Éta ngirangan sadaya pajak HARAM anu aranjeunna kumpulkeun ti pamilik bisnis. Anjeun ningali éta ngalanggar hak konstitusional anjeun pikeun mayar pajeg dina ubar jadwal 1 kusabab anjeun ngaku kana kajahatan féderal. Nyatana, upami anjeun ngajual langkung ti 20 juta dolar ganja Delta THC 9 Pamaréntah AS tiasa ngaeksekusi anjeun dina Hukum Raja Ping Federal. Tingali Perampokan Pajeg Marijuana Ageung. Kaisar Beureum parantos nyiptakeun peta anu nyorot nagara-nagara Delta-8 ayeuna sah atanapi dibatesan di.

Delta-8 THC sa alami kajadian cannabinoid sareng asalna tina tutuwuhan hemp sareng disahkeun dina Bill Farm 2018 ku Donald Trump., Sareng sapertos kitu, henteu haram dina hukum féderal sapertos CBD. Kusabab kaseueuran Gorobag Delta 8 sareng produk sanés dina pasaran rada diolah sareng henteu sasari. Delta-8 THC dirobah tina CBD, prosés éta sareng psikoaktif sareng mabok parantos nyababkeun sababaraha nagara bagian nyobaan larangan dina produk

Éta ogé penting pikeun dicatet seueur toko CBD di sakitar Amérika Serikat dimana ganja rekreasi ilegal ngajual Produk Delta 8 THC di toko CBD na bahkan di jero mall. Tangtosna, Déca badé sumping sareng nyobian nyingsieunan pangusaha kusabab nyatakeun yén éta aya dina Buku Oranyeu. Anjeun perhatoskeun aranjeunna henteu nyarioskeun SOROT ngeunaan ganja henteu sah sacara Federal anu dipindahkeun di California, Washington, Colorado, sareng sababaraha nagara bagian sanés. Kuring pribadi pikir DEA ngontrol seueurna dispensaries hukum. Naha anjeun henteu mendakan ODD yén agén DEA bakal lebet ka Pasar Marijuana sakedap deui nalika éta dilegalisasi samentawis ngalungkeun warga dina kurung sareng pembunuh anu merogol sareng nyiksa budak sataun sateuacanna? Ambu semu hanyir ka kuring henteu panginten?

Dea Jalang Gabung sareng Usaha Ganja

Anjeunna katingalina ampir sakumaha DUMB sakumaha Google [Danny The Worlds's dumbest Sntich] Hah? Watson?

Anjeun perhatoskeun henteu SALAH Tina sajuta dolar sabulan Dispensaries Hukum nganggo sadayana kauntungan éta pikeun NGALARASkeun tahanan ti panjara kusabab ngajual ganja. Kami didieu di Kaisar Beureum Ngumpulkeun nyumbangkeun 20 persén sadaya kauntungan pikeun kasus hukum dimana kami yakin minoritas sareng nampi HUKUM JEUNG DUASAN HENTEU pikeun dipenjara nalika warga Amérika Serikat anu ngajual Milyaran sabulan. Ieu ogé palanggaran jelas ngeunaan hak konstitusional tina perlindungan anu sami dina hukum. 

 

Ayeuna, Delta-8 dilarang atanapi diwatesan di Alaska, Arizona, Arkansas, Colorado, Delaware, Kentucky, Idaho, Iowa, Montana, New York, Rhode Island, Utah, Vermont, sareng Washington (Advisory Only). Watesan tiasa sanés vape atanapi produk smtable delt8 tapi permén lemes sareng permén karét ok janten pastikeun anjeun mariksa hukum nagara sareng lokal, kami bakal ngamutahirkeun halaman ieu iraha aya anu robih.

Larangan législatif sareng klarifikasi pangaturan ayeuna dianggap di nagara bagian sanés kalebet Oregon, Michigan, North Dakota, Oklahoma, sareng Illionis.

Alabama nembé ngalaksanakeun undang-undang pikeun ngaluarkeun Delta 8 tina haram pikeun ngabantosan patani rami. Janten anjeun tiasa ngarobih kaayaan éta janten Héjo.

https://www.google.com/amp/s/www.alreporter.com/2021/04/27/amendment-potentially-harmful-to-the-hemp-industry-removed-by-senate/%3famp

 

Is_Detla_THC_legal_in_Alabama"

Upami anjeun henteu peryogi ALAS LAIN pikeun ngawartosan babaturan anjeun ngeunaan Delta 8 THC, Aranjeunna nyulik orok di Alabama dimana Delta 8 THC 100 persen sah. Upami anjeunna ngaroko produk urang anu diuji sareng dilabélan ku pihak katilu aranjeunna coudlnt bahkan nempatkeun cuffs dina anjeunna sumawona nyandak anakna. https://www.al.com/crime/2021/06/alabama-removes-toddler-from-michigan-family-found-with-marijuana.html?outputType=amp

Orok Nyulik pikeun Marijuna

Anjeun tiasa ngarepkeun langkung nagara bagian pikeun nyaramkeun aranjeunna sareng anjeun tiasa ngaharepkeun tantangan légal langkung khususna ti nagara-nagara anu parantos ngagaduhan dispénsasi rekreasi sareng henteu hoyong Delta 8 ngirangan pendapatan pajak HARAMna. Demokrat nempatkeun panerapan nalika urang nyarioskeun pikeun ngalegarkeun ganja di tingkat féderal sahingga bakal bodo pikeun aranjeunna ngamimitian nyerang Delta 8 khususna saatos aranjeunna ngaku aranjeunna cinta pisan sareng kahirupan Hideung. Nah, upami aranjeunna leres-leres paduli, aranjeunna bakal ngesahkeun ganja sareng ngantepkeun aranjeunna sadayana kaluar tina panjara pikeun kajahatan palsu anu didamel ku Administrasi Nixon.

Tempo: Carita anu pikasieuneun dibalik deklarasi Nixon ngeunaan 'Perang Narkoba' dinten ieu di 1971 anu nargétkeun golongan hideung sareng aktivis anti perang | American Enterprise Institute - AEI

Sadaya Paket Kaisar Beureum CBD ngagaduhan kode anu tiasa dipencét sahingga penegak hukum sareng jaksa moal tiasa néwak atanapi ngadakwa di nagara bagian anu henteu nempatkeun larangan. Naha dealer lokal anjeun tiasa ngalakukeun éta ?? Coba ayeuna ngagunakeun smartphone anjeun pikeun nyeken kode dina gambar di handap ieu.

Broad_Spectrum_CBD_Oil

Naha anjeun kantos hoyong gaduh Dispensary anjeun? Nya ieu kasempetan anjeun. Kami ogé ngagaduhan harga ageung sareng borongan pikeun produk Delta 8 THC.

Ngahasilkeun komisi 10 persén dina sadaya penjualan Delta 8 THC ti réréncangan anjeun sareng babaturan média sosial. Email sales@RedemperorCBD.com pikeun ngadaptarkeun.

 

Produk CBD sareng Delta 8 THC tiasa dijual ku sudagar mana waé. teu aya lisénsi khusus anu diperyogikeun atanapi pajak pajeg gélo. Upami anjeun milari Delta ageung atanapi Grosir 8 THC produk Jaringan Kaisar Beureum ngagaduhan aksés ka kebon CBD & Delta 8 THC pangageungna di Amérika Serikat. Anjeun tiasa mendakan daptar borongan sareng harga urang ayeuna di dieu.

Delta Massa 8 Produk THC

 

Tautan Sumber: https://journal.cannabislaw.report/buscher-law-delta-8-thc-is-still-legal-despite-the-new-dea-rule/

https://hempindustrydaily.com/new-york-latest-to-ban-delta-8-thc-modifies-ban-on-smokable-hemp-flower/amp/