CBD sareng Kembang Hemp sayogi pikeun dijual online di The Red Emperor CBD. Sadaya produk diuji pihak katilu sareng gaduh jaminan artos-balik 14 dinten.

Némbongkeun hasil single

CBD Hemp Kembang

CBD Kembang Hemp 1/8oz - Cherry Anggur | KEMBANG CBD pangsaéna

$24.99

Anggur Cherry CBD condong jero kana kategori kekasih ngajantenkeun éta kembang rami CBD anu sampurna pikeun anjeun anu resep rami di luar. A pendamping bedside gede pikeun lamun Anjeun keur pilari ngudag jauh maranéhanana lila, peuting gelisah jeung mawa anjeun jauh jeung tipe tenang panungtungan jangji dina komérsial Calgon ti ahir 70an.

Sapertos sagelas anggur anu saé, kuncup rami anu padet ieu cocog pikeun ngingetkeun yén kahirupan salawasna langkung beunghar nalika anjeun tiasa nyéépkeun waktos pikeun ngeureunkeun, bersantai sareng ngambeu kembang céri.

Sakumaha ngaranna nunjukkeun, terpenes dina kageulisan ieu crackle kalawan pop buah batu amis layered kalawan piney na undertones peppery. Tingkat tinggi b-Caryophyllene sareng Linalool masihan pucuk CBD ieu irung anu beunghar sareng pangaruh terapi anu santai. Salian sisi manisna, Cherry Wine ogé mangrupikeun kakuatan anu beunghar CBD anu tiasa nyayogikeun kasaimbangan anu saé sareng smokability.