Бела етикета Делта 8 THC производи

$500.00

Опис

Бела етикета Делта 8 THC касети и гуми за џвакање

Нашиот тест Delta 8 и CBD Gummies добиен од коноп на над 90% Delta 8 THC или CBD. Младите етикети содржат една од најсилните делта 8 касети достапни денес. Нудиме и бело етикетирање и приватно етикетирање.

 

Бела етикета Делта 8 THC производи

Бела етикета Делта 8 THC производи

Вашите брендови Delta 8 THC & CBD Gummies

Нашите Delta 8 THC & CBD гуми за џвакање моментално тестираат над 90% од Delta 8THC/CBD. Останатите се CBN и CBC. Керамичкото јадро е опкружено со керамичка уста.

Delta 8 и CBD Private Labeling and White Labeling Services

Постојат две опции за купување

Бело обележување Делта 8 и CBD

Името на вашата компанија ќе се појави на производот. Можеме да ви помогнеме со дизајнот и брендирањето.

Делта 8 и CBD Приватно означување

Подгответе ги вашите производи за продажба, со вашето целосно брендирање и приспособена формула

Што е Делта 8 ТХЦ?

Делта 8 ТХЦ, кој е многу сличен на Делта 9, е природен канабиноид. Делта 9 ТХЦ и Канабидиол Д8 може да се најдат само во мали количини.

Мерки на претпазливост за гуми за џвакање и количка Делта 8 THC

ВЕ МОЛИМЕ КОРИСТЕТЕ ОДГОВОРНО. КОНСУЛТУВАЈТЕ СЕ СО ВАШИТЕ ОСТАВНИЦИ НА ОСНОВНИ УЧИЛИШТА ПРЕД КОРИСТЕЊЕ. Производот не е наменет да се користи за ракување или возење машини.

 • Не го користете овој производ ако сте бремени, доите или имате било каква друга здравствена состојба.
 • Консултирајте се со вашиот лекар пред да го користите овој производ.
 • Мора да имате најмалку 21 година за да купите или користите
 • Може да почувствувате зголемување на крвниот притисок и/или отчукувањата на срцето поради Делта 8 THC.

Оваа веб-страница содржи едукативни информации и не треба да се смета за правен или медицински совет.

Бела етикета Делта 8 THC законитости

Ние произведуваме Delta 8 THC според државните и федералните закони. Содржи не повеќе од 0.3% Delta9 THC. Ваша одговорност е да се осигурате дека се почитуваат сите закони. Нема да испорачаме на која било територија или држава каде што локалните закони се во спротивност со сметката за фарма од 2018 година. Сите аспекти на купувањето зависи од вас.

Долгорочните ефекти на Delta 8 CBD не се докажани. Овие коментари се дадени само за информативни цели.

Црвениот император колектив не дава медицински совет. Нашите vape касети со делта 8 THC не се наменети за дијагностицирање, лекување, лекување или спречување на која било болест.

Не е јасно дали делта 8 THC метаболитите може да дадат лажни позитиви за време на тестовите за лекови кои ја разгледуваат делта 9 THC.

Неодамна DEA ги исчисти производите на Delta 8 THC со тоа што ги прогласи ДЕКА НЕ СЕ контролирани супстанции. Видете: DEA наведува дека Делта-8 не е федерално контролирана супстанција - одгледувач на коноп

Некои луѓе м-рефус суровини-рефус заврши
-неозначено финале
Завршувањето може да се печати
Нашата марка

 

Како да започнете приватна етикета CBD или Delta 8 THC компанија

Мора да изберете производ кој ќе биде ваш бренд на Private Label за да започнете бизнис со CBD. Имате можност да изберете од различни брендови или да направите сопствени CBD производи. За да се осигурате дека вашите производи ги исполнуваат стандардите за задоволство на клиентите, постојат неколку работи што треба да ги направите. Прво мора да ги идентификувате клиентите што сакате да ги насочите. Важно е да знаете како да правите разлика помеѓу вашите конкуренти. Вашите клиенти се ваши потенцијални клиенти. Треба да ги знаете и најдобрите CBD производи. Можете да го започнете вашиот бизнис со CBD со основање компанија со приватна етикета.

 

Компаниите со CBD со приватна етикета можат да ги направат вашите производи. Производите на CBD со приватна етикета се направени од една компанија, но се продаваат под друго име. Овие производи обично се направени за оваа намена и не се продаваат под нивниот бренд. Приватна етикета Delta 8 THC  производите ги имаат истите придобивки и придобивки како и брендираните бела етикета делта 8 THC производи. Можете исто така да изберете од неколку брендови ако барате опција со пониска цена.

Можете исто така да направите свои производи CBD, а потоа да ги продавате под вашиот бренд. Имате можност да изберете од различни брендови и силни страни. Можете исто така да креирате ваше пакување и бренд. Приватното означување е начин да креирате сопствени CBD производи. Можеби ќе бидете заинтересирани да направите свои лосиони или тинктури CBD. И двете имаат исти придобивки. Вашиот бренд ќе ви овозможи да го разликувате вашиот производ од другите производи. Приватното означување нуди многу придобивки, вклучително и висококвалитетни, прилагодени CBD производи. Треба да размислите за купување на CBD тинктури од компанија што произведува Масовно Delta 8 THC производи ако барате производ богат со CBD.

Бела ознака Delta 8 THC компаниите можат да бидат одличен начин да ги дистрибуирате вашите CBD производи на клиентите. Можете да и верувате на компанијата со приватна етикета дека ќе ве снабдува со висококвалитетна и моќна CBD. Додека многу компании ги нудат истите придобивки од CBD производите со бело означување, сепак треба да ја потврдите чистотата на производот. Пред да консумирате каков било вид екстракт од коноп, консултирајте се со вашиот лекар.

Треба да обрнете големо внимание на квалитетот на производот при изборот на компанија со приватна етикета. Компаниите со приватна етикета можеби не се исти. Компанија CBD нема да продава свои производи. Производите со приватна етикета се поквалитетни од оние што ги произведуваат компаниите кои немаат приватна ознака. Производителот треба да има силен бренд и добро дизајнирана веб-страница. Можете да бидете сигурни дека вашиот производ ќе биде безбеден за употреба.

Компаниите со приватни етикети се одлична опција доколку сакате да го креирате вашиот бренд. Невроген е пример за компанија со приватна етикета. Суровиот коноп што го користи се добива од фармите во Калифорнија и се обработува во установи со сертификат за cGMP. Ова гарантира дека производот е безбеден. Приватна етикета Delta 8 THC производите се исто така подостапни од производите со бела етикета. Многу CBD производи може да се продаваат под истиот бренд.

   

  Јавете се на 425-351-1517 за да разговарате со консултант денес!

  Прегледи

  Сеуште нема коментари.

  Бидете први да дадете коментар за „Производи со бела ознака Делта 8 THC“

  Вашата е-маил адреса нема да биде објавена

  Испратете коментар