Duke treguar të gjitha rezultatet 11

Tinkturë CBD 1000 MG

Tinkturë CBD 1000 MG -Spektër i gjerë i zgjeruar me terpene -Relaksohuni

$59.99
 • 33mg CBD premium e Klasës-A e SHBA (Cannabidiol) për racion
 • Ekstrakt kanabinoid me spektër të gjerë që përmban CBG, CBDV, etj.
 • Molekulat e tjera të dobishme, vajrat esenciale, terpenet dhe aminoacidet
 • 100% organike, e rritur/përpunuar në SHBA, jo OMGJ, pa gluten dhe vegan
 • E disponueshme në profilet Terpene të Fokusimit, Energjisë, Relaksimit, Rimëkëmbjes dhe Lehtësimit
CBD Broad Spectrum 500MG

500mg vaj CBD | CBD më e besueshme

$29.99
 • 17mg CBD premium e Klasës-A e SHBA (Cannabidiol) për racion
 • Ekstrakt kanabinoid me spektër të gjerë që përmban CBG, CBDV, etj.
 • Molekulat e tjera të dobishme, vajrat esenciale, terpenet dhe aminoacidet
 • 100% organike, e rritur/përpunuar në SHBA, jo OMGJ, pa gluten dhe vegan
Zbritje
CBD për Corona Virus

Shitet CBD me spektër të gjerë - 1000mg

$49.99
 • 33mg CBD premium e Klasës-A e SHBA (Cannabidiol) për racion
 • Ekstrakt kanabinoid me spektër të gjerë që përmban CBG, CBDV, etj.
 • Molekulat e tjera të dobishme, vajrat esenciale, terpenet dhe aminoacidet
 • 100% organike, e rritur/përpunuar në SHBA, jo OMGJ, pa gluten dhe vegan
Zbritje
Spektri i gjerë CBD Oil 3000MG

Vaj CBD me spektër të gjerë - 3000mg

$89.99
 • 100mg CBD premium e Klasës-A e SHBA (Cannabidiol) për racion
 • Ekstrakt kanabinoid me spektër të gjerë që përmban CBG, CBDV, etj.
 • Molekulat e tjera të dobishme, vajrat esenciale, terpenet dhe aminoacidet
 • 100% organike, e rritur/përpunuar në SHBA, jo OMGJ, pa gluten dhe vegan
Zbritje
Vaj CBD me spektër të gjerë

Spektër i gjerë CBD OIL Për Dhimbje 1000MG

$69.99
 • 33mg CBD premium e Klasës-A e SHBA (Cannabidiol) për racion
 • Ekstrakt kanabinoid me spektër të gjerë që përmban CBG, CBDV, etj.
 • Molekulat e tjera të dobishme, vajrat esenciale, terpenet dhe aminoacidet
 • 100% organike, e rritur/përpunuar në SHBA, jo OMGJ, pa gluten dhe vegan
 • E disponueshme në profilet Terpene të Fokusimit, Energjisë, Relaksimit, Rimëkëmbjes dhe Lehtësimit
CBD Oil Anti inflamator

Spektër i gjerë CBD Tinkturë - 1000mg i zgjeruar - Anti -inflamator

$49.99
 • 33mg CBD premium e Klasës-A e SHBA (Cannabidiol) për racion
 • Ekstrakt kanabinoid me spektër të gjerë që përmban CBG, CBDV, etj.
 • Molekulat e tjera të dobishme, vajrat esenciale, terpenet dhe aminoacidet
 • 100% organike, e rritur/përpunuar në SHBA, jo OMGJ, pa gluten dhe vegan
 • E disponueshme në profilet Terpene të Fokusimit, Energjisë, Relaksimit, Rimëkëmbjes dhe Lehtësimit
Zbritje
Tinkturë CBD 1000mg

CBD Tincture - 1000mg Terpene Enhanced Broad Spectrum - Energy

$49.99
 • 33mg CBD premium e Klasës-A e SHBA (Cannabidiol) për racion
 • Ekstrakt kanabinoid me spektër të gjerë që përmban CBG, CBDV, etj.
 • Molekulat e tjera të dobishme, vajrat esenciale, terpenet dhe aminoacidet
 • 100% organike, e rritur/përpunuar në SHBA, jo OMGJ, pa gluten dhe vegan
 • E disponueshme në profilet Terpene të Fokusimit, Energjisë, Relaksimit, Rimëkëmbjes dhe Lehtësimit
Tinkturë CBD Për Përqendrim

Vaj CBD me spektër të gjerë të zgjeruar me Terpene - 1000mg - Fokus

$59.99
 • 33mg CBD premium e Klasës-A e SHBA (Cannabidiol) për racion
 • Ekstrakt kanabinoid me spektër të gjerë që përmban CBG, CBDV, etj.
 • Molekulat e tjera të dobishme, vajrat esenciale, terpenet dhe aminoacidet
 • 100% organike, e rritur/përpunuar në SHBA, jo OMGJ, pa gluten dhe vegan
 • E disponueshme në profilet Terpene të Fokusimit, Energjisë, Relaksimit, Rimëkëmbjes dhe Lehtësimit