DI ME MË SHUMË

Pasioni, njohuritë dhe cilësia e materialeve

Red Emperor CBD ju ofron disa nga produktet e naftës CBD me cilësi më të lartë të disponueshme në treg. Nëse jeni biznes me biznes (B2B) ose një individ privat që kërkon produkte të naftës CBD me cilësi premium, mund të mbështeteni në Perandori i Kuq CBD për çmimet më të mira dhe produkte të naftës CBD me origjinë nga kërpi.

Të gjitha produktet tona vijnë nga kërpi industrial organik i pasur me CBD, i rritur në SHBA dhe i përpunuar në fabrikën tonë partnere në Las Vegas, Nevada.

Për çmimet tona me shumicë dhe me shumicë Delta 8 Kliko Këtu.

Legjenda e Perandorit të Kuq

Legjendat e lashta kineze përmbajnë dëshmitë më të hershme të kanabisit. Më magjepsësja është ajo për 'Perandorin e Kuq'. Sipas legjendës, perandori Shen-Nung sundoi nga viti 2700 pes. Nuk dihet nëse Shen-Nung ishte mishërimi i shumë njerëzve, pasi mbretërimi i tij besohet të ketë zgjatur mbi 140 vjet. Ose nëse ai ka ekzistuar ndonjëherë.

Pena T'Sao

Legjenda thotë se ai shkroi një libër që i referohej kanabisit në "Pen T'sao" (Bimor i Madh).

Kopja më e hershme e njohur e Pen T'sao daton në vitin 50 pas Krishtit, që është pothuajse 3,000 vjet pasi perandori Shen Nung besohet të ketë sunduar. Sidoqoftë, kjo nuk do të thotë se nuk kishte versione të mëparshme të Pen T'sao. Ata ndoshta ekzistonin, pasi shumë nga Tradita e Lashtë Kineze u transmetua dhe u rishkrua gjatë viteve.

 

Një tjetër përdorim i lashtë kinez i kanabisit

Ndërsa nuk ka shumë prova që kanabisi rekreativ është përdorur në Kinën e Lashtë, Pen-t'sao Ching tha se "frutat e kanabisit" nëse konsumohen me tepricë do të prodhonin vizione të djajve. Megjithatë, gjatë një periudhe të gjatë, njeriu mund të komunikojë me shpirtrat dhe të ndihet më i lehtë. Në këtë kontekst, besohet se përdorimi rekreativ i kanabisit ishte i lidhur me shamanizmin.

Praktika e Shamanizmit ra gjatë Dinastisë Han (206 pes-220 pas Krishtit), që do të thotë se ka shumë pak prova të praktikës fetare shamane.

Përdorimi rekreativ i kanabisit

Një vend varrimi në Kinën perëndimore që u zbulua kohët e fundit dha dëshminë më të mirë të përdorimit rekreativ të kanabisit. Vendi përmbante gjithashtu një mangall që ishte 2,500 vjeçare. Ai përmbante gurë që digjeshin për të bërë tym.

Gjendet mangall me mbetje kanabisi me nivel të lartë THC

Kanabisi përmbante një nivel të lartë THC, i cili nuk u gjet në bimët e tjera të kanabisit në atë kohë. Kjo do të thotë se kanabisi jo vetëm që synohej të përdorej, por edhe të kultivohej qëllimisht në këtë zonë.

Kina mund të ketë historinë më të gjatë të përdorimit të kanabisit, por nuk është aq e përhapur sa India. Ne do të diskutojmë këtë vend në artikullin tonë të ardhshëm mbi kanabisin medicinal në kohët e lashta.

https://redemperorcbd.com/product/cbd-with-cbda-cbga/

https://redemperorcbd.com/product/cbda-cbdg_cbdn_tincture/

https://redemperorcbd.com/product/cbd_immunity_booster/

https://redemperorcbd.com/product/bulk-hhc-disposable-vape-pens/

https://redemperorcbd.com/product/bulk-hhc-gummies/

https://redemperorcbd.com/product/legal-delta-9-thc-gummies/

https://redemperorcbd.com/product/wholesale-delta-8-thc-gummies-2/

https://redemperorcbd.com/product/koi-delta-8-thc-disposable-vape-pens/

https://redemperorcbd.com/product/delta-8-thc-gummies/

https://redemperorcbd.com/product/koi-delta-8-thc-thc-o-thc-p-disposable-vape-2-gram/

https://redemperorcbd.com/product/wholesale-delta-8-thc-vape-pens/

https://redemperorcbd.com/product/bulk-hhc-disposable-vape-pens/

https://redemperorcbd.com/product/bulk-hhc-gummies/

https://redemperorcbd.com/wholesale-hhc-0-distillate/

Të gjitha produktet tona vijnë nga kërpi industrial organik i pasur me CBD, i rritur në SHBA dhe i përpunuar në fabrikën tonë partnere në Las Vegas, Nevada.

Për çmimet tona me shumicë dhe me shumicë Delta 8 Kliko Këtu.

Legjenda e Perandorit të Kuq

Legjendat e lashta kineze përmbajnë dëshmitë më të hershme të kanabisit. Më magjepsësja është ajo për 'Perandorin e Kuq'. Sipas legjendës, perandori Shen-Nung (i njohur gjithashtu si Babai i Mjekësisë Kineze) sundoi nga viti 2700 pes. Nuk dihet nëse Shen-Nung ishte mishërimi i shumë njerëzve, pasi mbretërimi i tij besohet të ketë zgjatur mbi 140 vjet. Ose nëse ai ka ekzistuar ndonjëherë.

Historia e kanabisit -- Mjekësia Kineze

Pena T'Sao (Bimor i Madh).

Legjenda thotë se ai shkroi një libër që i referohej kanabisit në "Pen T'sao" (Bimor i Madh).

Kopja më e hershme e njohur e Pen T'sao daton në vitin 50 pas Krishtit, që është pothuajse 3,000 vjet pasi perandori Shen Nung besohet të ketë sunduar. Sidoqoftë, kjo nuk do të thotë se nuk kishte versione të mëparshme të Pen T'sao. Ata ndoshta ekzistonin, pasi shumë nga Tradita e Lashtë Kineze u transmetua dhe u rishkrua gjatë viteve.

 

Një tjetër përdorim i lashtë kinez i kanabisit

Ndërsa nuk ka shumë prova që kanabisi rekreativ është përdorur në Kinën e Lashtë, Pen-t'sao Ching tha se "frutat e kanabisit" nëse konsumohen me tepricë do të prodhonin vizione të djajve. Megjithatë, gjatë një periudhe të gjatë, njeriu mund të komunikojë me shpirtrat dhe të ndihet më i lehtë. Në këtë kontekst, besohet se përdorimi rekreativ i kanabisit ishte i lidhur me shamanizmin.

Praktika e Shamanizmit ra gjatë Dinastisë Han (206 pes-220 pas Krishtit), që do të thotë se ka shumë pak prova të praktikës fetare shamane.

Përdorimi rekreativ i kanabisit

Një vend varrimi në Kinën perëndimore që u zbulua kohët e fundit dha dëshminë më të mirë të përdorimit rekreativ të kanabisit. Vendi përmbante gjithashtu një mangall që ishte 2,500 vjeçare. Ai përmbante gurë që digjeshin për të bërë tym.

Gjendet mangall me mbetje kanabisi me nivel të lartë THC

Kanabisi përmbante një nivel të lartë THC, i cili nuk u gjet në bimët e tjera të kanabisit në atë kohë. Kjo do të thotë se kanabisi jo vetëm që synohej të përdorej, por edhe të kultivohej qëllimisht në këtë zonë.

Kina mund të ketë historinë më të gjatë të përdorimit të kanabisit, por nuk është aq e përhapur sa India. Ne do të diskutojmë këtë vend në artikullin tonë të ardhshëm mbi kanabisin medicinal në kohët e lashta.

https://redemperorcbd.com/product/cbd-with-cbda-cbga/

https://redemperorcbd.com/product/cbda-cbdg_cbdn_tincture/

https://redemperorcbd.com/product/cbd_immunity_booster/

https://redemperorcbd.com/product/bulk-hhc-disposable-vape-pens/

https://redemperorcbd.com/product/bulk-hhc-gummies/

https://redemperorcbd.com/product/legal-delta-9-thc-gummies/

https://redemperorcbd.com/product/wholesale-delta-8-thc-gummies-2/

https://redemperorcbd.com/product/koi-delta-8-thc-disposable-vape-pens/

https://redemperorcbd.com/product/delta-8-thc-gummies/

https://redemperorcbd.com/product/koi-delta-8-thc-thc-o-thc-p-disposable-vape-2-gram/

https://redemperorcbd.com/product/wholesale-delta-8-thc-vape-pens/

https://redemperorcbd.com/product/bulk-hhc-disposable-vape-pens/

https://redemperorcbd.com/product/bulk-hhc-gummies/

https://redemperorcbd.com/wholesale-hhc-0-distillate/

Blini vaj CBD në internet

Produktet e naftës CBD janë, në ditët e sotme, një nga opsionet më tërheqëse për të trajtuar simptomat që lidhen me disa kushte shëndetësore.

Produktet e vajit CBD nxisin relaksim dhe ankth, duke ju ndihmuar të flini më mirë dhe të çlironi stresin, pa ju bërë të ndiheni të përgjumur ose të trullosur.

DI ME MË SHUMË

CBD për të gjithë

Ne ofrojmë një gamë të gjerë produktesh vaji CBD me spektër të plotë dhe me spektër të gjerë të cilësisë së lartë. Midis tyre mund të gjeni:

CBD analgjezik

Arna CBD

CBD për kujdesin e lëkurës:

Kremrat e fytyrës CBD

Serumet e fytyrës CBD

Kujdesi kundër plakjes CBD

Kremra për trupin CBD.

KUSH ËSHTË NJË DYQAN ONLINE CBD?

Informacion të ofrimit të
null

Transporti FALAS

Ne përpunojmë dhe dorëzojmë porosinë tuaj pa kosto shtesë.
null

Thjesht telefononi në qendrën tuaj të thirrjeve

425-351-1517
D8 Karroca e disponueshme 1 gram e disponueshme